Yeni fragmanda Dynamax Pikachu gözüküyor

Pokémon Sword & Shield isimli yapımla alakalı paylaşılan yeni fragmana bakıldığında Charizard ile birlikte Pikachu ve de  Gengar benzerindeki herkesin çok sevdiği Pokémon'lara ait Dynamax durumları gözüküyor.

Yeni fragmanda Dynamax Pikachu gözüküyor


Pokémon Sword & Shield isimli yapımla alakalı paylaşılan yeni fragmana bakıldığında Charizard ile birlikte Pikachu ve de  Gengar benzerindeki herkesin çok sevdiği Pokémon'lara ait Dynamax durumları gözüküyor. Bu hafta içerisinde paylaşılan fragmanda daha yeni bir  tane Pokémon veyahut oyuna yönelik olarak herhangi bir yeni bilgi de yer almıyor. 

Dynamax isimli mekanik, daha önceki oyunlar içerisinde görmüş olduğumuz Z-Move ile birlikte Mega Evolution isimli mekaniklerden az daha değişik durumda. Z-Move ile birlikte Mega Evolution mekaniklerinin tam tersine oyuncu, Dynamax mekaniğini kullanma konusunda bir isteği varsa belirli bir bölge içerisinde yer alması olması gerekli. Yani  aslında bu da , her savaş esnasında kullanımı sağlanabilecek bir mekanik olarak karşımıza çıkmayacak.

Yeni paylaşılmış olan bu fragman, Dynamax isimli mekaniğin yanında ufak bile olsa Gigantamax isimli mekaniğe de değinmiş oluyor. Aslına bakacak olursak Dynamax’e benzerliği bulunan bir mekanik fakat Gigantamax isimli mekanik Pokémon’un boyutunu büyütüyor olmanın yanı sıra görünüşünü de çok fazla değiştirmiş oluyor ve öte yandan Pokémon’a çok daha yeni bir tane de özel hareket kazandırmış oluyor.

Pokémon Sword & Shield isimli yapım ise serinin konsol için çıkartılan ilk oyunu olarak karşımızda bulunacak. Geçtiğimiz yıl içerisinde çıkmış olan Pokémon Let’s Go isimli yapıma kıyaslandığı zaman Pokémon Sword & Shield isimli yapımda çok daha karmaşık mekanikler yer alıyor olacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.