HTC şirketinden daha ucuz bir Blockchain telefon modeli

Geçmiş olduğumuz son birkaç sene içinde nerdeyse her gün gündeme gelmeyi başaran kripto paralarla alakalı olarak HTC şirketi de kendisine ait bir  akıllı telefonun duyurusu yapmıştı.

HTC şirketinden daha ucuz bir Blockchain telefon modeli


Geçmiş olduğumuz son birkaç sene içinde nerdeyse her gün gündeme gelmeyi başaran kripto paralarla alakalı olarak HTC şirketi de kendisine ait bir  akıllı telefonun duyurusu yapmıştı. Kullanıcıların yanında ekstra bir  şekilde kripto para cüzdanı taşıma konusundaki ihtiyacı da ortadan kaldırmış olan HTC şirketinin blockchain özellik akıllı telefonu Exodus 1 modelinde gelmeye başlayan yoğun isteğin sonrasında Tayvan'da merkezi bulunan firma, bu söz konusu akıllı telefonun daha uygu fiyalı yeni bir modelini daha duyurdu.

Blockchain ağı üzerinde aktif bir biçimde işlem yapıp ağın devamlılığını da süredüren olan bütçe modelindeki blockchain akıllı telefon Exodus 1s modelinin teknik özellikleri ya da tasarımıyla alakalı olarak ne kadar yazık ki hiçbir  şekilde bilgi HTC şirketi tarafından paylaşılmadı fakat tüm blockchain bilgisini (~200 GB'lık bir boyun) barındıracak olduğunu göz önünde bulundurulup, cihazın da en azından 256 GB'lık bir dahili hafızaya sahip olarak karşımıza çıkması konusunda bir beklenti var.

HTC şirketinin yetkililerinden Phil Chen, yapmış olduğu açıklama içerisinde yeni akıllı telefon modelinin hem çok daha ucuz hem ise çok daha işlevsel  bir durumda olduğunu açık birş ekilde dile getirmiş durumda. HTC şirketinin yeni blockchain özelliğine sahip akıllı telefonu Exodus 1s modelinin ise 250 - 300 dolar tutarlarındaki fiyat aralığında satılacak olması konusunda da bir beklenti varken cihazın  tam olarak ne zaman raflar üzerindeki yerini alacak olduğuna yönelikte halen kesin bir bilgi yer almamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.