HTC şirketinden ikinci nesilde bir Blockchain telefon müjdesi

HTC şirketi, 2019 senesinin 2. yarısına gelindiğinde yeni nesilde bir blockchain telefonu piyasaya çıkartma konusunda planlar yapıyor. Bu öte yandan, firmanın küresel blockchain piyasası içerisindeki varlığını da arttırmış olacak.

HTC şirketinden ikinci nesilde bir Blockchain telefon müjdesi


HTC şirketi, 2019 senesinin 2. yarısına gelindiğinde yeni nesilde bir blockchain telefonu piyasaya çıkartma konusunda planlar yapıyor. Bu öte yandan, firmanın küresel blockchain piyasası içerisindeki varlığını da arttırmış olacak. Buna yönelik duyuru ise yönetimin merkezileştirilmemesi hususundaki bir açılış konuşması esnasında HTC  şirketinin baş memuru görevinde bulunan  Phil Chen tarafından paylaşıldı.

Chen’e bakılır ise, blockchain teknolojisinin gelişmesi halen aralıksız bir şekilde devam etmekte. Bu durumun yanında teknolojide meydana gelen ilerlemenin gelecek dönemde çok büyük ticari  bir potansiyeli ortaya çıkartacak olduğu da ön görülmekte. Central News Agency ise, bu hususu 1.900’lü seneler itibariyle petrolün ticari durumdaki değeri ile ilişkilendirmiş bir durumda. Öte yandan Chen, blockchain’in faydasının verilere  daha iyi erişilebilirlik ve kullanıcılar açısından büüyk bir mahremiyet sağlayabilmek olduğunu da açık bir şekilde vurguladı.

2018 senesinin son çeyreği içerisinde HTC şirketi, firmaya ait ilk blockchain telefonu olarak nitelendirilen HTC Exodus isimli modelini paylaşmıştı. Cihaza ait satışlarının da firmanın beklemekte olduğundan çok daha fazla gerçekleşmesi, 2. nesil bir tane daha blockchain telefonunun üretilebilmesi amacıyla HTC şirketine bir teşvik oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.