Galatasaray adeta bir şampiyon gibi karşılandı

Atiker Konyaspor kulübü ile 0 - 0'lık bir skorla berabere kalarak zirve yarışında çok büyük bir yara almış olan Galatasaray Spor Kulübü'nde taraftarlar gece  çok geç saat olmasına karşın takımı karşıladı.

Galatasaray adeta bir şampiyon gibi karşılandı


Atiker Konyaspor kulübü ile 0 - 0'lık bir skorla berabere kalarak zirve yarışında çok büyük bir yara almış olan Galatasaray Spor Kulübü'nde taraftarlar gece  çok geç saat olmasına karşın takımı karşıladı. İstanbul havalimanına adeta akın etmiş olan taraftarlar, uuzn bir zaman boyunca da takımlarını beklemeyi sürdürdü. Daha sonrasında ise oyuncular alan içerisinde belirmeye başladı.

Havalimanına gelen taraftarlar tarafından çok büyük bir coşku ile karşılanmış olan Galatasaray Spor Kulübünde moralsiz bir durumda olduğu gözlemlenmiş futbolculara da destek verilmiş oldu.

Takım ise, çok büyük bir izdiham yaratmış olan topluluk tarafından yeni havalimanı içerisinde adeta bir şampiyon gibi karşılanmış oldu. Takımın otobüse binmiş olduğu sıraa ise taraftarlar Fatih Terim'in lehine  pek çok defa tezahüratlar gerçekleştirdi.

''Bir gün içerisinde kral olmadık, bir günde de tahtan inmeyiz. İmparatorsun Fatih Terim ölene kadar seninleyiz '' şeklindeki tezahürat ise çok fazla dikkat çekmiş oldu.

Hürriyet tarafından yapılmış olan habere bakılırsa; Fatih Terim'in ise tıpkı oyuncularda olduğu gibi morali bayağı bir bozuktu. Galatasaray Spor kulübü lig içerisinde 31. hafta maçı esnasında evindeki derbi maçta Beşiktaş Spor Kulübü ile karşı karşıya gelmiş olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.