Huawei Mate 10 Pro modeli için Android Pie müjdesi

Yeni seneye girmemize sadece sayılı günler kalmışken, kısa zaman öncesinde Mate 20 serisiyle beraber gövde gösterisi yapmış olan Huawei şirketi, Android 9.0 Pie isimli güncellemesi üstündeki çalışmalarına da aralıksız bir şekilde devam etmekte.

Huawei Mate 10 Pro modeli için Android Pie müjdesi


Yeni seneye girmemize sadece sayılı günler kalmışken, kısa zaman öncesinde Mate 20 serisiyle beraber gövde gösterisi yapmış olan Huawei şirketi, Android 9.0 Pie isimli güncellemesi üstündeki çalışmalarına da aralıksız bir şekilde devam etmekte. Bunun dahilinde Huawei Mate 10 Pro modeline de Android 9 Pie  işletim sistemi sürümü yayınlanmış oldu.

Alına bakılırsa Mate 10 Pro modeline Android Pie geçmiş olduğumuz aylarda paylaşılmıştı. Fakat, çok kısıtlı bir bölgeye sunulmuş olan güncelleme nihayet Avrupa’da yer alan cihazlara ulaşmaya başlamış oldu. Böylelikle ülkemizde yer alan kullanıcılara da müjdeli haber verilmiş bulundu.

Güncelleme notları içerisinde ''Android 9.0 tabanına sahip yeni EMUI 9.0, orijinal Android işletim sisteminin tarzını basit ve daha doğal tasarım dili ile entegre etmektedir. Bu sürümle beraber çok daha konforlu ve kullanışlı bir kullanıcı deneyimi sunmak amacıyla yaşam tarzı ile birlikte alışveriş ve de güvenlik alanlarında fazla sayıda ifade ilave edilmiştir.'' şeklindeki ifadeler yer almakta.

Huawei şirketi, Android 9.0 Pie işletim sistemiyle beraber EMUI 9.0’a da bir geçiş gerçekleştirdi. Yenilenmiş olan kullanıcı arayüzü yalnızca kullanımı basitleştirmekle sınırlı kalmamakta. EMUI 9.0'la beraber uygulamalar daha önceki arayüze kıyas ile %12,9’a kadar çok daha hızlı bir şekilde başlatılabilmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.