Huawei Nova 5 modelinin görseli sızdı

Huawei şirketinin uzun bir zamandan beri söz ettiği akıllı telefon serilerinden Nova 5 modelinin duyurulacak olmasına 1 haftadan çok daha kısa bir zaman kalmış oldu.

Huawei Nova 5 modelinin görseli sızdı


Huawei şirketinin uzun bir zamandan beri söz ettiği akıllı telefon serilerinden Nova 5 modelinin duyurulacak olmasına 1 haftadan çok daha kısa bir zaman kalmış oldu. Cihazlarla ilgili olarak pek çok detay açığa kavuşmuş bir durumdayken paylaşılan yeni bir bilgi de akılları karıştırmış oldu çünkü Nova 5 isimli serinin farklı bir model akıllı telefona daha sahip durumda bulunacağı, görselleri ile birlikte ortaya çıkmış oldu.

Hali hazır bir şekilde Nova 5i modeli ile birlikte Nova 5 modeli ve de Nova 5 Pro  modelindeki akıllı telefon modelleriyle karşımıza çıkacağı ifade edilen Huawei şirketinin Nova 5 serisi içerisinde Nova 5i Pro ismine sahip bir tane cihazın daha yer alacağı belirtilmekte. Cihazın ortaya çıkmış olan fotoğrafları üzerinde ön kısımda yer alan çentik içinde çok daha önce görülmemiş 2 tane selfie kamerası barındırmış olduğu direkt  bir şekilde göze çarpmakta.

Cihazın ön kısmında yer aldığı gibi arka kısımda da 2 tane kamera yer alıyor. Parmak izi okuyucu bölümünün arka kısıma konumlandırılmış olduğu Nova 5i Pro modelinin ekran içindeki parmak izinin tarayıcısına sahip durumda bulunmayacağı a anlaşılmakta. Fotoğraflara bakılır ise yeşil ile birlikte siyah renk olmak üzere en az 2 tane renk seçeneğine sahip durumda bulunacak bu cihaz, öteki Nova 5 serisinde yer alan akıllı telefonlarla birlikte 21 Haziran tarihi içerisinde Huawei şirketi tarafından gerçekleştirilecek bir etkinlikte duyurulmuş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.