Huawei P30 Lite modeli ülkemize ne zaman gelecek?

Huawei şirketinin yeni P30 serisi içerisinden uygun fiyata sahip telefon P30 Lite modeli, en sonunda Türkiye’ye gelmiş olacak.

Huawei P30 Lite modeli ülkemize ne zaman gelecek?


Huawei şirketinin yeni P30 serisi içerisinden uygun fiyata sahip telefon P30 Lite modeli, en sonunda Türkiye’ye gelmiş olacak. Şirket, yapmış olduğu açıklama ile beraber P30 Lite modelinin Mayıs ayı içinde Türkiye’ye gelecek olduğunu resmi br şekilde duyurdu. P20 Lite modeliyle fazlasıyla sağlam başarılar yakalamış olan şirket, bu başarının aynısını P30 Lite modeli ile birlikte de yakalamak istemekte.

6.15 inçlik büyüklüğe sahip bir ekranla karşımıza çıkan bu akıllı telefon, 48 MP’lik özelliğe sahip f/1,8 diyafram aralığı bulunan ana kamerası sayesinde de mobil fotoğraf tutkunlarının ilgilerini çekmekte. Ana kameraya ilave bir şekilde 8 MP'lik çözünürlük bulunan 120 derecelik geniş açısı bulunan kamera ve 2 MP'lik çözünürlğe sahip derinlik tespiti bulunan bir kamera yer almakta. Akıllı telefonun ön kısmında da f/2,0 diyafram aralığı bulunan 24 MP'lik bir kamera yer almakta.

Huawei şirketi, P30 Lite modelinde  orta sınıftaki cihazlara hitap etmekte bulunan Kirin 710  isimli yonga setini üzerinde barındırıyor. Bununla beraber 4 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir dahili depolama alanıyla beraber gelmekte bulunan P30 Lite modeli, gücünü de 3340 mAh'lık güce sahip bataryadan almakta. Bu söz konusu batarya da 18 W gücündeki  hızlı şarj desteğini üzerinde barındırıyor.

Avrupa içerisinde 360 euroluk bir fiyat etiketine sahip  olarka çıkan akıllı telefonun Türkiye içerisinde tam olarak ne kadardan satılacak olduğu halen bilinmemekle beraber 3.400 Türk Lirası ila 3.800 Türk Lirası arasında satışa sunulacak olduğunu da tahmin etmekteyiz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.