Huawei P30 modeli kamera özellikleri sayesinde şaşırtacak

Huawei şirketinin kamara hususundaki başarısı özellikle  de Leica işbirliğiyle beraber bir üst seviyeye taşınmış ve de özellikle her yeni model içerisinde üstüne yeni şeyler koyup karşımıza çıkmış idi.

Huawei P30 modeli kamera özellikleri sayesinde şaşırtacak


Huawei şirketinin kamara hususundaki başarısı özellikle  de Leica işbirliğiyle beraber bir üst seviyeye taşınmış ve de özellikle her yeni model içerisinde üstüne yeni şeyler koyup karşımıza çıkmış idi. Dünyanın ilk 3'lü kamerasını P20 Pro modeliyle piyasaya sunmuş olan Huawei şirketi, şimdi  ise P30 ailesi üstündeki çalışmalarını sürdürmekte

Sızıntıların efendisi şeklinde nam salmayı başaran Evleaks da çok uzun bir zaman sonra daha yeni bir bilgiyle karşımıza çıkmış oldu. Evan Blass Twitter üstünden paylaşmış olduğu bir gönderide, Huawei şirketinin P30 modelinin kamera hususunda fazlasıyla güçlü olarak karşımıza çıkacağının sinyallerini vermiş oldu.

Tekrar 3'lü kamera ile karşımıza çıkacak olan P30 modeli içerisinde, bu kameralar arasından en büyüğü 40 Megapiksel özelliğe sahip olacakken kayıpsız 5x optik yakınlaştırma yapılabiliyor olacak. Öte yandan 24 Megapiksel özelliğe sahip bir ön kameranın yer alacağı bu modelin ''Pro'' sürümü bulunmadığı da ayrıca vurgulanmakta.

Çin asıllı akıllı telefon üreticileri son seneler içerisinde çok ciddi bir yükselişe geçmeyi başarırken Huawei şirketi de özellikle ülkemiz içerisinde çok büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Yeni modelleri ile birlikte sıkça karşımıza çıkmayı başaran Huawei şirketi Türkiye içerisinde pek çok kullanıcı tarafından tercih edilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.