Görenler inanmakta zorluk çekti

İzmir ilinin Aliağa ilçesi içerisinde yer alan bir plajda, iddialara bakılırsa fren yerine yanlışlıkla gaza basmış olan şoförünün kontrolünden çıkmış olan otomobil, içinde bulunan yolcularla beraber denize uçtu.

Görenler inanmakta zorluk çekti


İzmir ilinin Aliağa ilçesi içerisinde yer alan bir plajda, iddialara bakılırsa fren yerine yanlışlıkla gaza basmış olan şoförünün kontrolünden çıkmış olan otomobil, içinde bulunan yolcularla beraber denize uçtu. Aracı deniz içerisinde görmüş olan vatandaşların şaşkınlıkları ise yüzlerinden okunmaktaydı.

Edinilmiş olan bilgiye bakılırsa bu olay, Aliağa ilçesinde yer alan Yalı Mahallesi'nde bulunan bir plajda akşam üstü meydana geldi.

35 GA 7676 plakasına sahip olan aracın şoförü M.Y., sahilin kenarına park etmiş bulunduğu aracını çalıştırmayı istedi. Marşa basmış olan şoför, iddialara bakılırsa fren yerine aniden gaza bastı. Şoförünün kontrolünü kaybetmiş olduğu otomobil daha sonrasında ise denize uçtu. Şoför  ile yolcular, gömülmüş olan araçtan hemen kendi olanaklarıyla çıkmayı başardılar. Aracı deniz içerisinde görmüş olanlarsa şaşkınlıklarını gizleyemedi. Şans eseri yaşamını kaybeden ve yaralananın bulunmadığı bu olayda araçta daha sonrasında ise denizden çıkarıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.