Huawei şirketi Nova 4 modelinin tanıttı

Arka kısmında 48 Megapiksel özelliğe sahip bir kamerası bulunan Huawei Nova 4 modeli en sonunda resmi bir şekilde tanıtıldı.

Huawei şirketi Nova 4 modelinin tanıttı


Arka kısmında 48 Megapiksel özelliğe sahip bir kamerası bulunan Huawei Nova 4 modeli en sonunda resmi bir şekilde tanıtıldı.

Huawei Nova 4 modeli, Huawei şirketinin en iddialı işlemcisilerinden bir tanesi olan en güçlü işlemcilerinden Kirin 970 isimli işlemciden gücünü almakta. Kirin 970 işlemcisi ile beraber üst segmentteki telefonlar arasında fazlasıyla dikkat çekmeyi başaran Huawei Nova 4 modeli, sergilemiş bulunduğu performans ile birlikte de ön plana çıkmayı başarmış bir durumda.


Metal yapıdaki bir çerçeveye sahip olarak gelen Huawei Nova 4 modeli daha önceki haftalarda gerçekleştirilen sızıntılarda yer aldığı gibi, Degrade geçişine sahip mavi ile birlikte pembe, siyah ve  de beyaz olmak üzere 4 değişik renk seçeneğiyle  karşımıza çıkmakta.

Fazlasıyla şık bir görünüme sahip olarak gelen Huawei şirketinin ilk ekrana gömülü durumdaki kameralı ekrana sahip telefonu cam arka paneli sayesinde de ön plana çıkmayı başarmış.  Bu hariç olarakta dikey bir şekilde konumlandırılmış 3'lü kamera kurulumuyla çok şaşırtan Nova 4 modelinin arka kısmına ayrıca bir parmak izi okuyucusu bulunmakta.

Galaxy A8s modeli içerisinde aşina  halde olduğumuz bir Infinity-O benzeyen ekran tasarımıyla bizleri karşılamış olan Nova 4  modeli ekran açısından da fazlasıyla hoş bir görüntüye sahip bulunduğunu belirtmekte yarar var.

Aslında her ne kadar ekran çerçeveleri komple kaldırılmış şeklinde görünmekte olsa bile, Nova 4 modelinin ekranın hemen alt kısmında ince bir ekran çerçevesi de bizleri karşılamış oluyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.