Xiaomi şirketinin yeni telefon modeli sızdı

Sene sonu yavaş yavaş yaklaştı  ve artık akıllı telefon üreten firmalarda çalışmalarını hızlandırmış bir haldeler.

Xiaomi şirketinin yeni telefon modeli sızdı


Sene sonu yavaş yavaş yaklaştı  ve artık akıllı telefon üreten firmalarda çalışmalarını hızlandırmış bir haldeler. 2019 senesinin ilk çeyreğine çok daha yeni modellerini yetiştirmeyi istemekte olan markalar, bu karmakarışık ortam içerisinde, her zamankinden daha çok sızıntıya sebebiyet vermekteler. Bu firmalardan bir tanesi olan Xiaomi şirketinin yeni Redmi 7 Pro modeli ise sızmış olan modellerin arasına katılmış oldu.

M1901F9T isimli bir ürün adına sahip olarak karşımıza çıkan cihazın TENAA üstündeki görüntüsü internete hızlıca yayılırken, telefonun bir takım özellikleri de ortaya çıkmış oldu. Tasarım açısından çok ilginç değişikliklerin yaşanmış olduğu bu telefonun özellikleri de çok daha fazla dikkat çekici.

Yeni tasarım içerisinde ilk dikkatleri çekmiş olan detay Redmi 6 Pro modelinin çentik tasarımının değiştirilmiş durumda bulunması. Ekran kasa oranından biraz kazanmayı isteyen Xiaomi şirketi, su damlacığı  şeklindeki çentik tasarımını yeni cihazı üzerinde uygulayacak.

5,84 inç büyüklüğünde bir telefon şeklinde gelmesi beklenmekte olan 7 Pro, Full HD+  bir çözünürlükle birlikte 19:9 ekran oranı uygulamış olacak. Bu ekran ise halen versiyonu bilinmemekte olan bir Corning Gorilla Glass camla da korunmuş olacak.

Öteki kesinleşen detay da telefonun mevcut ölçüleri. Redmi 7 Pro modeli 147,76 × 71,89 × 7,8 milimetrelik ölçülerine sahip olarak karşımıza çıkacak. M19 şeklindeki ifadesinden ötürü cihazın gelecek senenin başında piyasaya çıkacak olması konusunda bir beklenti var. Önümüzdeki günlerde ise Redmi 7 Pro modeliyle alakalı yeni bilgilerin ortaysa çıkacak olduğundan eminiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.