Huawei şirketi Y7 2019 modelini tanıttı

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden Huawei şirketi, premium seviyede yer alan P ve Mate serileriyle çok ciddi bir yükseliş içinde olsa bile Huawei şirketi tüketicilerin gönüllerinde taht kurmuş bir marka yapmış giriş ve orta seviyede yer alan iddialı cihazları olarak öne çıktı.

Huawei şirketi Y7 2019 modelini tanıttı


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden Huawei şirketi, premium seviyede yer alan P ve Mate serileriyle çok ciddi bir yükseliş içinde olsa bile Huawei şirketi tüketicilerin gönüllerinde taht kurmuş bir marka yapmış giriş ve orta seviyede yer alan iddialı cihazları olarak öne çıktı. Bu modellerden bir tanesi olan Huawei Y7 2019 modeli, Türkiye içerisinde satışa çıkartılmış halde 

Şu anda sadece N11 isimli web sayfası üzerinde sipariş edebilecek olduğunuz Huawei Y7 2019 modeli, gerek kendi tasarımı, gerek ise donanımıyla seviyenin en fazla dikkat çeken cihazları arasında yer almayı başarmakta. Üstelik bu cihaz 2 tane arka kamerası, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmakta olan kişileri memnun edebilecek bir seviyede resimler çekebilmekte.

Snapdragon 450 işlemcisi kullanan bu cihaz 3 GB'lik bir RAM ile birlikte 32 GB'lik bir depolama alanına sahip. 6.26 inç büyüklüğündeki HD+ IPS LCD ekranıyla 13 MP + 2 MP'lik 2 arka kamerasıyla beraber 8 MP'lik ön kamerası ve ayrıca Android 8.1 Oreo isimli işletim sistemiyle kutusundan çıkacak. 2 Tane 4G VoLTE ile birlikte Wi-Fi 802.11 b/g/n ve Bluetooth 4.2'nin yanı sıra GPS ve microUSB 2.0 desteği de sunuyor. 4,000 mAh  gücünde bir bataryadan güç alacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.