Huawei şirketi yeni bir dizüstü bilgisayar duyurusu yaptı

Huawei şirketi, bu sene bilgisayar piyasasını es geçmedi ve MateBook X Pro modeline daha iyi özellikler getirecek olduklarını resmen duyurdu.

Huawei şirketi yeni bir dizüstü bilgisayar duyurusu yaptı


Huawei şirketi, bu sene bilgisayar piyasasını es geçmedi ve MateBook X Pro modeline daha iyi özellikler getirecek olduklarını resmen duyurdu. Aslında bu konuda yine çok büyük değişiklikler beklememelisiniz, zira aynı dizayn üzerine ve aynı port sayısına sahip bir durumda. Değişmiş olan özellikleri ise; çok daha hızlı bir ane işlemci, geliştirilmiş durumdaki bir ekran kartı, geliştirilmiş  durumdaki bir Thunderbolt 3 portu ve 1 TB  boyutuna sahip sabit disk seçeneği.

MateBook X Pro modeliyle beraber MateBook 14 modelininde duyurusunu yapan Huawei şirketi, bu ürünü ile birlikte bütçe dostu olabilmeyi planlamakta. MateBook 14 modeli, orijinal durumdaki ürünle nerdeyse aynı görüntüye sahip bir durumda, lakin özellikleri az daha düşük bir seviyede olacak. İçinde bulunmakta olduğumuz senenin sonlarına doğru çıkacağı açıklanan bu ürünlerin fiyatlarıyla alakalı olarak halen bir bilgimiz bulunmuyor.

Bu sene geleceği açıklanan MateBook X Pro modelinde seçebilecek olduğunu seçenekler ise şu şekilde;

İşlemci kısmında; Intel Core i5-8265U veyahut i7-8565U seçilebilecek.
RAM kısmında: 8 GB veyahut 16 GB boyutlar seçilebilecek
Depolama kısmında ise: 256 GB boyutundan 1 TB’a kadar seçim yapabileceksiniz

Bu üst taraftaki bilgilere ilave bir şekilde Thunderbolt portunun sayesinde RTX2080 benzerindeki harici ekran kartlarını da kullanabiliyor olacaksınız. Daha düşük bir versiyon olarak duyurulan MateBook 14 modeli, X Pro modeliyle aynı işlemci ve ekran kartına sahip olarak karşımıza çıkacak. Düşük durumda bulunan özelliklerine gelecek olursak ekran çözünürlüğü ile birlikte en çok 512 GB’a kadar sabit depolama desteğini sunuyor olması. Ekran çözünürlüğünün daha  düşük olması ise pilin ömrünü biraz daha uzatmış oluyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.