Huawei şirketi yeni bir patent aldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin başlatmış olduğu yaptırımları ile baş etmeye çalışmakta bulunan Huawei şirketi, yeni ürünleri üstündeki çalışmalarını da  hiç bir şekilde hız kesmeden sürdürmekte.

Huawei şirketi yeni bir patent aldı


Amerika Birleşik Devletleri'nin başlatmış olduğu yaptırımları ile baş etmeye çalışmakta bulunan Huawei şirketi, yeni ürünleri üstündeki çalışmalarını da  hiç bir şekilde hız kesmeden sürdürmekte. Yeni bir tane daha patent almış bulunan Çin asıllı teknolojinin devi, Samsung Galaxy Fold modeliyle yaşamımıza girmiş olan fakat bir dizi problemle beraber bekleme aşamasına geri dönüş katlanabilir özelliğe sahip ekran teknolojisiyle alakalı çok daha yeni bir ürün geliştirmiş durumda. 

Huawei şirketinin almış olduğu bu patenti daha yakın bir şekilde incelemek gerekir ise; bu  söz konusu akıllı telefon patentinin üzerinde yer alan ekranı, daha öncesinde görmüş olduğumuz gibi ortadan kaplamamakta. Mate X modeli ile  Galaxy Fold modelinde yer alan ekranın ortadan katlanmakta olması tasarımı bu defa 2 tarafa alınmış bir vaziyette. Bu ise telefonun çok daha büyük bir ekrana sahip olarak karşımıza çıkacağı anlamına gelmekte. Komple açık durumu ise bir akıllı telefonun yerine  daha çok bir tablet durumuna gelmekte desek yanlış olmaz. 

Tabiiki de patenti alınmış olan her bir  ürünün piyasaya çıkartılacağını söylemek hiç bir şekilde doğru olmaz. Huawei şirketinin bu patenti tam olarak niçin aldığı, ne zaman piyasaya çıkartacağı, donanımsal açıdaki özelliklerinin ne olarak geleceği veyahut  fiyatı  da zaten ortaya çıkartılmış bir vaziyette değil. Belki gelecek dönemler içerisinde bu modeli raflar üzerinde görmek olanaklı olabilir fakat şimdilik bunu ifade etmek için çok daha fazla erken. Bunun sebebi ise, şu anda Huawei şirketinin Mate X modelinin dahi tamamlayamamış bir durumda olması.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.