Huawei şirketinden P30 serisi hakkında yeni bir karar

Huawei şirketinin karşımıza çıkacak olan en yeni amiral gemisi modellerinden olacağı açıklanan P30 isimli serisinin her 2 tane modeli de, ortaya çıkmış olan raporlara bakılır ise OLED ekranlar ile karşımıza çıkacak.

Huawei şirketinden P30 serisi hakkında yeni bir karar


Huawei şirketinin karşımıza çıkacak olan en yeni amiral gemisi modellerinden olacağı açıklanan P30 isimli serisinin her 2 tane modeli de, ortaya çıkmış olan raporlara bakılır ise OLED ekranlar ile karşımıza çıkacak. Eğer hatırlarsanız P20 serisinde yer alan Pro modeli üzerinde OLED kullanılmaktayken, standart durumdaki model LCD ekrana sahip olarak gelmişti.

Komple OLED ekrana geçilme kararı alınmasının nedeni ise ekrana gömülü bir durumda parmak izi okuyucusunun gelecek durumda olması. Parmak izinin ekrana taşınma kararı alınması da 3B yüz tarayıcısına bulunan gerekliliği kaldıracak olduğundan dolayı, üst kısımdaki çentikte küçülmüş bir halde olacak. Yeni telefonlar içerisinde bizleri göz damlası çentiği beklemekte.

P30 modelinin 6,1 inç büyüklüğündeki bir ekrana sahip olarak geleceği, P30 Pro modelininde büyüyerek 6,5 inç büyüklüğündeki bir ekranla gelecek olduğu söylenenlerin arasında bulunuyor. P30 modelinin kamera kısmında Mate 20 Pro modelinde kullanılmakta olan 3'lü kurulum tekrar bizleri karşılamakta olacak. Huawei P30 Pro modelinde de muhtemel olarak optik yakınlaştırmanın  çok daha iyi  bir durumda olduğu yeni bir kamera sistemi kullanılıyor olacak.

Her 2 tane telefon modelininde işlemcisinin Kirin 980 olarak geleceği ve standart  durumdaki modelin 8 GB'lik bir RAM, Pro modelinin de 12 GB'lık bir RAM'le geleceğine nerede ise kesin gözü ile bakılmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.