Yeni gelin dehşeti yaşattı

Şanlıurfa ili içerisinde Nesire Engül, 15 gün öncesinde evlenmiş olduğu eşi Mehmet Engül'ü (27) bıçaklayıp öldürdü.

Yeni gelin dehşeti yaşattı


Şanlıurfa ili içerisinde Nesire Engül, 15 gün öncesinde evlenmiş olduğu eşi Mehmet Engül'ü (27) bıçaklayıp öldürdü. Gözaltına alınmış olan kadının, boşanma konusundaki talebine olumsuz yanıt aldıktan sonra cinayeti işlemiş olduğu ileri sürüldü.

Olay ise, dün akşam saatleri üzerinde Veysel Karani Mahallesi içerisinde gerçekleşti. İddialara bakılır ise, Nesire Engül, 15 gün öncesinde evlenmiş olduğu Mehmet Ergül'e anlaşamamış olduklarını belirtip, boşanmayı istediğini ifade etti.

Mehmet Ergül, kadının yapmış olduğu bu isteğine de olumsuz bir şekilde cevap verdi. Çiftin arasında ise bu konudan dolayı bir tartışma çıktı. Tartışma esnasında kadın, mutfaktan almış olduğu bıçak ile, kocasına saldırıda bulundu. Kanlar içerisinde kalmış olan Mehmet Ergül, komşuların çağırmış olduğu ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Acil servis içerisinde tedavi altına alınmış olan Mehmet Ergül, doktorların yapmış olduğu bütün müdahalesine karşın kurtarılamadı. Mehmet Ergül'ün cansız bedeni, yapılmış olan otopsinin hemen sonrasında toprağa verilmek amacıyla ailesine teslim edilmiş oldu. 

Gözaltına alınmış olan Nesire Engül'ün, olayın sonrasında ''155 Polis İmdat'' hattını arayıp, eve hırsız girmiş olduğunu ve hırsızların altınlardan dolayı kocasını öldürmüş olduğu şeklinde ihbar yaptığı ifade edildi.

Emniyet içerisindeki işlemlerinin sonrasında Nesire Engül, sağlık kontrolü yapıldıktan hemen sonra sevk edilmiş olduğu adliyede çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine koyuldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.