Huawei şirketinden yeni bir hizmet

İspanya'da yer alan Barselona şehri içerisinde bugün gerçekleştirilen Huawei etkinliği kapsamında tanıtımı yapılan Huawei Share adlı yeni bir dosya aktarma hizmeti, OneHop ismi verilen NFC etiketinin yardımı ile bilgisayarlarla birlikte telefonlar arasında fazlasıyla hızlı  bir şekilde dosya aktarımı yapılabilmesine olanak tanıyor.

Huawei şirketinden yeni bir hizmet


İspanya'da yer alan Barselona şehri içerisinde bugün gerçekleştirilen Huawei etkinliği kapsamında tanıtımı yapılan Huawei Share adlı yeni bir dosya aktarma hizmeti, OneHop ismi verilen NFC etiketinin yardımı ile bilgisayarlarla birlikte telefonlar arasında fazlasıyla hızlı  bir şekilde dosya aktarımı yapılabilmesine olanak tanıyor. 30 MBpslik bir hıza kadar aktarım desteği sunmakta olan bu yeni hizmet, tek dokunuş ile birlikte anında metin, fotoğraf ya da dosya paylaşılmasına izin vermekte.

Huawei Matebook isimli dizüstü bilgisayarına yapıştırılmış  durumdaki bir NFC etiketi ile gerçekleştirilen eşleşme sonrasında, kullanıcılar Huawei Share yardımıyla 2 tane cihaz arasında bir bağlantı kurabilmekte. EMUI 8.0 ile birlikte daha yeni sürümler içerisinde çalışabilmekte olan Huawei Share, telefonunuzdan bilgisayara ve bilgisayarınızdan telefona olmak üzere 2 yönlü  bir şekilde paylaşıma aracılık edebilmekte.

Kullanıcılar, aynı zaman içerisinde Huawei Share kullanıp akıllı telefonunu salladıktan sonra, kayıt tuşuna basmış olduğu anda dizüstü bilgisayar üzerindeki anlık ekran görüntülerine 60 saniyelik bir zamana kadar ulaşabiliyor olacak. Pano paylaşımı ismi verilmiş olan bir başka özellikle birlikte de bir cihaz üzerinde kopyalanmış  durumdaki metin, öteki cihazda hemen kullanılabiliyor olacak.

Bugün gerçekleştirilen lansman esnasında  3 tane yeni Matebook modeli olarak Matebook X Pro modeli ile birlikte Matebook 13 modeli ve Matebook 14 modelinin tanıtımını yapan Huawei şirketi, dizüstü bilgisayar pazarı içerisinde de gücünü arttırmakta. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.