Mate 20 X modelinin 5G'li versiyonu gelecek

Akıllı telefon pazarını domine etmeyi başaran Çinli firmalardan biri olan Huawei şirketi, 16 Ekim 2018 tarihi içersinde yeni amiral gemisi modellerinden Mate 20 isimli seriyi lanse etmişti.

Mate 20 X modelinin 5G'li versiyonu gelecek


Akıllı telefon pazarını domine etmeyi başaran Çinli firmalardan biri olan Huawei şirketi, 16 Ekim 2018 tarihi içersinde yeni amiral gemisi modellerinden Mate 20 isimli seriyi lanse etmişti. Kullanıcılar tarafından ciddi açıdan beğenilmiş olan bu cihaz, pek çok olumlu yorum almayı da başarmıştı. Mobil Dünya Kongresi 2019 kapsamında (MWC 2019'da) açıklama gerçekleştirmiş olan Huawei şirketi, geçmiş olduğumuz aylarda tanıtımını yaptığı Mate 20 X  isimli akıllı telefonunun 5G teknolojisine sahip olarak geleceğini duyurdu.

Huawei şirketinin yeni geliştirmiş durumda bulunduğu yonga setinin sayesinde 5G teknolojisi bulunan Mate 20 X modeli hem 4G ağlar içerisinde hem ise 5G ağlar içerisinde problemsiz bir biçimde çalışabiliyor olacak ve bu ağların arasında tamamen pürüzsüz bir geçiş sağlayabilmiş olacak. Operatörlerin tam olarak istemekte olduğu özelliği 5G'li akıllı telefonuna ilave eden Çinli firma, çok büyük başarılara imza atabilecek gibi gözükmekte.

Mate 20 isimli ailenin yeni 5G özelliğine sahip üyesinin teknik özellikleri firmanın internet sitesi üzerinde en ince ayrıntısına kadar açıklanmış durumdayken fiyatıyla alakalı halen bir bilgi açıklanmadı. Mate 20 X modeli dış görünüş açısından Mate 20 isimli seriye çok fazla benzeyecek olarak, beklenenin tam tersine, Mate 20 modelinden daha kalın bir durumda değil 0,15 milimetre daha ince bir durumda olacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.