Huawei şirketinin Nova 5i Pro modeline ait detaylar sızdı

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Huawei şirketi, yeni amiral gemisi  olarak gelecek akıllı telefon serilerinden Nova 5'i Çin içerisinde gerçekleştirdiği özel bir etkinlik kapsamında tanıtmıştı.

Huawei şirketinin Nova 5i Pro modeline ait detaylar sızdı


Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Huawei şirketi, yeni amiral gemisi  olarak gelecek akıllı telefon serilerinden Nova 5'i Çin içerisinde gerçekleştirdiği özel bir etkinlik kapsamında tanıtmıştı. Etkinlik dahilinde Çin asıllı Huawei şirketi  dağıtıcısının resmi internet sitesi üzerinde verilmiş olan bilgilere bakılırsa Nova 5i Pro modelinde yer alan akıllı telefonun da tanıtılması konusunda bir beklenti vardı. Ancak bu tanıtım gerçekleşmedi ve 5i Pro modelinin tanıtımı yapılmadı.

Çin asıllı bu dağıtıcının internet sayfası üzerinde ortaya çıkmış olan fotoğrafın da Nova 5i Pro modeline ait durumda bulunmamasının anlaşılmasından hemen sonra herkesin kafalarında soru işaretleri oluşmaya başladı. Bugün içerisinde  elimize ulaşmış olan bilgilerse bir kısım noktalara açıklık getirmiş oldu. Bu söz konusu bilgilere bakılırsa cihazın daha öncesinde ortaya çıkmış olan detayları da yanlış bir  bilgi şeklinde nitelendirilmekte.

Huawei  şirketine ait cihazların özelliklerini ortaya çıkartmakta bulunan güvenilir kaynaklardan Evan Blass'in resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu gönderiye bakılır ise Huawei Nova 5i Pro modeli, arka kısmında yer alan kamera modülü içerisinde toplamda 4 tane kamera taşıyor olacak. Kamerayla alakalı modülünün hemen yan tarafına bir tane LED flaşla birlikte hemen alt kısmında da bir parmak izi okuyucu yer alıyor olacak.

Huawei şirketinin Nova serisi içerisinden alışkın durumda bulunduğumuz gibi delikli ekrana sahip olarak gelecek Nova 5i Pro modeli, Type-C USB isimli portla birlikte ve 3,5 milimetrelik bir kulaklık girişine de sahip olarak karşımıza çıkacak. İsminde yer alan Pro ekinden de anlayabilecek olduğumuz gibi bu cihaz, Nova 5i  ismine sahip akıllı telefon modelinden az daha üstün özellikleri bünyesi üzerinde barındırıyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.