Huawei şirketinin Nova serisi ne kadar sattı?

Huawei şirketi bugün gerçekleştirmiş olduğu etkinlik kapsamında Huawei Nova 4 modelini  resmen tanıttı.

Huawei şirketinin Nova serisi ne kadar sattı?


Huawei şirketi bugün gerçekleştirmiş olduğu etkinlik kapsamında Huawei Nova 4 modelini  resmen tanıttı. Nova 4 modelinin en fazla dikkat çekmiş olan özelliklerinden bir tanesi ise, 25 mp özellikli ön kamerası. Fakat bundan daha fazla dikkat çeken özelliği de, bu kameranın ekran üzerinde bir delikle beraber, yani çerçevede yer almayan bir tasarımla beraber sunulmuş sunulması. Huawei şirketi bunla beraber bazı satış miktarı detaylarını da basın ile açık bir biçimde paylaştı.

2 sene önce başlatılmış olan Nova serisi, Huawei şirketinin en  fazla dikkat çeken serilerinden bir tanesi olmayı başardı. Bugün tanıtımı gerçekleştirilen Nova 4 modeli ise, tasarımla birlikte teknik detayları ile birlikte fazlasıyla dikkat çekti. Huawei şirketinin açıklamış olduğu rakamlara bakılırsa Huawei Nova serisi, bugüne kadarki süre içerisinde 65 milyon tane birimden daha çok sattı.

Nova isimli seri, Huawei şirketinin orta segmentteki telefonlarını barındırmakta diyebiliriz. Şimdiye kadarki zaman içerisinde tanıtılmış olan modellerin arasında Nova modeli ile birlikte Nova 2 modeli, Nova 2 Plus modeli, Nova 2s modeli ve Nova 3 modeli yer alıyor. Tabiiki de şimdi, Nova 4 modeli de bu serinin yeni bir üyesi. Firmanın ön kamerayla alakalı deliğe sahip ilk resmi cihazı olma konusundaki ünvanını barındırmakta olan Nova 4 modeli, bu satış rakamlarını arttırabilmek hususunda fazlasıyla iddialı gibi gözükmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.