İlk defa A101 tarafından satılacak

Son seneler içerisinde sunmuş olduğu uygun fiyata sahip teknolojik ürünlerle dikkat çekmeyi başaran A101, gelecek hafta Türkiye içerisinde ilk defa Honor 8A modelini satma hazırlığı yapıyor.

İlk defa A101 tarafından satılacak


Son seneler içerisinde sunmuş olduğu uygun fiyata sahip teknolojik ürünlerle dikkat çekmeyi başaran A101, gelecek hafta Türkiye içerisinde ilk defa Honor 8A modelini satma hazırlığı yapıyor. Daha öncesinde Honor 8X modelini de benzeyen şekilde Türkiye'ye getirmiş olan market, Honor 8A modeliyle alakalı belirlemiş olduğu uygun satış fiyatı ile de müşterilerini memnun etmeyi istemekte.

MediaTek şirketine ait olan Helio P35 isimli yonga setini kullanmakta olan Honor 8A modeli, 6,09 inç büyüklüğünde 1440 x 720 piksel çözünürlük sunan damla çentikli bir ekran ile geliyor. 3 GB'lik bir RAM ve 32 GB'lik bir dâhili depolamaya sahip olarak karşımıza çıkan cihazın arka bölümünde 13 MP çözünürlük sunan f/1,8 diyafram açıklığı olan bir arka kamera bizi karşılamaktayken, ön panele baktığımızda da 8 MP'lik çözünürlük sunan f/2,0 diyafram açıklığı bulunan bir selfie kamerası kullanılmakta.

Android 9.0 Pie isimli işletim sisteminin ön yüklü bir durumda gelmiş olduğu cihazda parmak izinin okuyucusuyla beraber yüz tanıma desteği de bulunmakta. 3.020 mAh gücündeki bir bataryaya sahip olarak gelen Honor 8A modelinin 2 senelik garantisi ise Honor Türkiye'nin tarafından sağlanmış olacak.

21 Mart Perşembe günü itibariyle A101'lerde satışa çıkacağı açıklanan bu cihaz, 1.299 Türk Lirası gibi çok uygun bir fiyata kullanıcılara sunulmuş olacak. Elbette ki bu türdeki cihazların sınırlı bir sayıda bulunduğunu ve satın almayı istemeniz halinde acele etmeniz gerekli olduğunu da belirtelim. Uygun fiyatla satılmakta olan teknolojik ürünleri gelecek günlerde sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.