İndirilme sayısı 5 milyar taneyi geçti

Google Haritalar isimli uygulama, Youtube uygulamasından sonra Play Store üzerinde 5B etiketine ulaşmayı başaran 2. uygulama olmayı başardı.

İndirilme sayısı 5 milyar taneyi geçti


Google Haritalar isimli uygulama, Youtube uygulamasından sonra Play Store üzerinde 5B etiketine ulaşmayı başaran 2. uygulama olmayı başardı. Teknik bir şekilde Play Store üzerinde 5B etiketine ulaşmış olan farklı uygulamalar da bulunuyor, fakat Google Play servisleri nerdeyse her android işletim sistemli cihaza önceden yüklendiğinden dolayı bu servisleri yarışa dahil edebilmemiz ise hiç bir şekilde adil olmaz.

Bu bahsi geçen uygulamaların tamamı Play Store’a erişimi bulunan herhangi bir tane cihaza önceden yüklenmiş  durumda bulunsa dahi daha önceden yazılımın içine yerleştirilmiş olduğu veyahut daha önceden yüklemelerin yapılmamış olduğu zamanlar bulunuyordu. İndirme sayıları üzerindeki tutarsızlıklar ise muhtemel olarak burada başladı. Öte yandan Google şirketi bu indirmeyle ilgili sayılarını nasıl ölçmekte olduğunu da hiç bir şekilde açıklamamakta, bu sebepten dolayı yükleme toplamlarında yer alan fark, bilinmezliği bulunan faktörlerden de kaynaklı  bir durumda olabilir.

Aslında yine  5 milyar tane indirme sayısı her uygulamanın kolay bir şekilde erişmeyi başarabileceği bir rakam değil ve Google Haritalar isimli uygulamanın bu sayıya ulaşabilmesi her bir yönden çok etkileyici. Umalım ki  uygulama bu ivmeye, trafiğe  hiç bir şekilde takılmadan veyahut devamlı yan yola yönlendirmeden devam etmiş olurlar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.