Hilecilere adeta savaş açmış durumda

4 Şubat tarihi içerisinde piyasaya sürülmüş olan ve aniden PUBG ile birlikte Fortnite yapımlarıyla çok ciddi bir rekabete girmeyi başaran ücretsiz Battle Royal oyunlarından Apex Legends isimli yapımın geliştiricileri, oyun hilesi yapmakta olan kullanıcılara adeta  bir savaş ilanı etmiş vaziyette.

Hilecilere adeta savaş açmış durumda


4 Şubat tarihi içerisinde piyasaya sürülmüş olan ve aniden PUBG ile birlikte Fortnite yapımlarıyla çok ciddi bir rekabete girmeyi başaran ücretsiz Battle Royal oyunlarından Apex Legends isimli yapımın geliştiricileri, oyun hilesi yapmakta olan kullanıcılara adeta  bir savaş ilanı etmiş vaziyette. Reddit üzerinde paylaşmış olduğu bir gönderi ile birlikte hileyle mücadelelerine hiç bir şekilde ara vermeden devam etmekte olduklarını ifade eden Respawn'ın topluluk yönetici görevinde bulunan Jay Frechette, ''Bilgisayarda sadece Easy-Anti-Cheat aracılığı ile 355.000 taneden çok oyuncuyu banladık'' şeklinde bir açıklama gerçekleştirdi.

Bunun  aslında bir başlangıç olduğunu ifade eden Frechette sonrasında ise; ''Evet aslında, Easy-Anti-Cheat çok fazla işe yaramakta. Lakin hilecilere karşı  olan savaşmaya hiç bir şekilde devam etmemiz gerekli. Apex Legends yapımın oyuncularının oyun içindeki sağlığına önem vermekte ve bu konuyu da çok fazla ciddiye almaktayız'' şeklindeki ifadelerine yer verildi.

Oyunun geliştiricisi konumunda bulunan Respawn isimli şirketin hileyle mücadele etmek amacıyla yeni ve  de gelişmiş yollar üstünde çalışmakta olduğunu açıklayan Frechette, çalışmaların tamamen gizli kalmasının gerekli olduğunu da ifade ederek daha çok detay paylaşımı yapmadı. Apex Legends oyuncularının çok fazla dertli olduğu hile hususu ile alakalı olarak Respawn ve de EA'in pek çok uzmanla birlikte çalıştığı da bilinmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.