Instagram'dan IG TV ile ilgili yeni açıklama

Nerdeyse herkesin kullanmakta bulunduğu Instagram platformunun, çok fazla ilgi görmemekte olan uygulamalarından IGTV, artık daha çok gözümüzün önünde yer alacak.

Instagram'dan IG TV ile ilgili yeni açıklama


Nerdeyse herkesin kullanmakta bulunduğu Instagram platformunun, çok fazla ilgi görmemekte olan uygulamalarından IGTV, artık daha çok gözümüzün önünde yer alacak.

Firma, paylaşmış olduğu özel bir Twitter gönderisi ile beraber yeniliği resmi bir şekilde duyurmuş oldu. Yeni güncelleme ile beraber, kullanıcılar takip etmekte olduğu kişilerin IGTV'de yer alan videolarını Instagram ana sayfası üzerinde görmüş olacak. Fakat ana sayfaya düşmüş olan yalnızca o videonun önizlemesi olarak görünecek. Kullanıcılar ise, videoların tamamını izleyebilmek amacıyla istedikleri zaman tek bir dokunuş yaparak IGTV sekmesi içerisine geçebiliyor olacaklar.

''Bundan böyle IGTV videolarının ön izlemelerini feed'iniz içerisinde görebiliyor olacaksınız. Takip etmekte olduğunuz birisi yeni bir tane IGTV videosu paylaştığı zaman ana ekranınızda görünmekte olan bu videoya tıklayıp IGTV üstünden izleyebiliyor olacaksınız.''

Gündeme getirilmiş olan bu yenilik pek çok kullanıcı tarafındanda çok fazla sevilmeyecek gibi gözükmekte. Zira IGTV, Instagram platformu üzerinde en az kullanılmakta olan özelliklerden bir tanesi konumunda ve kullanıcılar görmeyi istemiyor oldukları videoları mecburi bir şekilde ana sayfası üzerinde görmekten ötürü çok fazla mutlu olmayacaklardır.

Ummaktayız ki her kullanıcının mutluluğu amacıyla bu  bahsi geçen yeni gelmiş olan özelliğin bir kapatma opsiyonu da yer alır ve açılıp kapanmasına kullanıcılar karar verebilir..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.