Instagram platformu bağış sistemi ve yeni kamera özelliklerinin tanıtımını yaptı

Instagram platformu, bugün gerçekleşmiş olan konferans dahilinde sosyal medya uygulamasına ilave edeceği yeni özelliklerin açıklamasını yaptı.

Instagram platformu bağış sistemi ve yeni kamera özelliklerinin tanıtımını yaptı


Instagram platformu, bugün gerçekleşmiş olan konferans dahilinde sosyal medya uygulamasına ilave edeceği yeni özelliklerin açıklamasını yaptı. Bu söz konusu yeni özelliklerin arasında kamera arayüzüne gelmiş olan yeni tasarım ve de ‘'Create Mode’' adına sahip bir yenilik yer almış durumda.

Yeni gelecek kamera arayüzü içerisinde bir çeşit teker üstünden değişik kamera efektlerinin arasından seçim yapabiliyor olacağız. Instagram platformu, yapılacak yeni kamera güncellemesinin ise efekt ilave etmeyi basitleştirmek ve bütün içeriği daha kolay bir duruma getirmek maksadıyla tasarlanmış olduğunu ifade etti. Instagram platformu, öte yandan '‘Create Mode’' şeklinde bir isim vermiş olduğu özelliğini de yakın bir zaman içinde bütün dünyayla paylaşacak olduğunu belirtti.

Sosyal medyanın devi, bütün bunların yanında alışveriş özelliği ile birlikte bağış çıkartmalarını da açık bir şekilde test etmeye başlamış durumda. Alışveriş özelliğine benzeyen bir özellik geçmiş olduğumuz günler içerisinde platforma ilave edilmişti ve paylaşımların üstüne tıkladığımız zaman paylaşımda bulunmuş olan ürünlerin fiyatlarıyla beraber ve satış sayfalarına ulaşabilmekteydik. Yeni gelen özellikle beraber ürünleri direkt bir şekilde Instagram üstünden satın almamız olanaklı bir hale gelecek.

Bağış çıkartması isimli özelliğe geldiğimiz zamansa Instagram kullanıcıları kar amacı gütmemekte olan kuruluşlara çıkartmalar üstünden bağış gerçekleştirebiliyor olacak.

Instagram platformunun getirmiş olduğu son özelliklerden bir tanesiyse geçtiğimiz hafta söz konusu olan '‘beğeni sayılarının kapatılması’' şeklindeki bir özellik. Konuyla alakalı açıklama yapmış olan Instagram, kullanıcıların beğenilerinin sayılarından fazla fotoğraflara odaklanabilmeleri maksadıyla bu yeniliği getirecek olduklarını ifade etti. Özellik şu an içerisinde Kanada’da yer alan belirli kullanıcılar ile test edilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.