Artık mavi renkli tasarıma elveda diyecek

Facebook platformunun bugün düzenlemiş olduğu F8 Geliştirici Konferansı esnasında duyurusunu yapmış olduğu gibi artık Facebook çok daha sade bir duruma gelmiş olacak

Artık mavi renkli tasarıma elveda diyecek


Facebook platformunun bugün düzenlemiş olduğu F8 Geliştirici Konferansı esnasında duyurusunu yapmış olduğu gibi artık Facebook çok daha sade bir duruma gelmiş olacak. Lider  durumda bulunan sosyal medya platformunun sahibi Mark Zuckerberg'ün  duyurmuş olduğu gibi Facebook platformu, bugün itibariyle çok daha sade bir arayüz ile karşımıza çıkmış olacak.

Geçtiğimiz 15 sene içindeki nerdeyse en büyük arayüz güncellemesini gerçekleştirmiş olan Facebook bundan sonra çok daha modern bir şekilde gözüküyor olacak. Aynı zaman içerisinde Messenger'da yer alan hikayeler isimli özelliği artık Facebook platformunun internet sitesine de gelmiş olacak. Geçtiğimiz 2 sene içinde skandallarla gündeme gelmeye devam eden sosyal medya platformu, sunmuş olduğu yenilikler sayesinde kaybetmiş olduğu kullanıcılarını da geri kazanmayı istemekte.


Klasik bir hale gelen Facebook mavisi renginden kurtulmuş olan platform bundan böyle çok daha sade  bir şekilde ve kullanışlı  bir arayüzü kullanıcılarına sunmuş oluyor. Tek bir tık ile karanlık temaya geçiş yapabilme özelliğinin hem mobil platformda hem ise masaüstü platform üzerinde gelmiş olması Facebook platformunun  kullanıcılarını çok fazla sevindirecek gibi durmakta. Facebook platformunun yeni arayüzünün bugün içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nde yayımlanacak olduğu duyurusu yapıldı fakat ülkemiz için de bugün mü yoksa daha ileri bir tarihte mi etkinleştirilecek olduğuyla alakalı bir bilgi aktarılmadı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.