Instagram platformu yeni duyurduğu özelliğini kaldırdı

Instagram sık bir şekilde yeni güncellemelerle beraber, yeni özellikleri de kendi bünyesine katmış oluyor.

Instagram platformu yeni duyurduğu özelliğini kaldırdı


Instagram sık bir şekilde yeni güncellemelerle beraber, yeni özellikleri de kendi bünyesine katmış oluyor. Bir takım işlevler site üzerindeki kullanıcılar tarafından beğenilerek popüler bir biçimde kullanılırken, bazıları ise çok yoğun bir tepki toplamakta. Geçmiş olduğumuz saatler içerisinde kullanıma sunulmuş olan yeni bir tane  özellik, bir çok platform üstünden çok yoğun bir tepki topladığı için, Instagram platformu bu yeni özelliğini de geriye çekme kararı almış oldu.

Yeni  gelen bu özellik, bugün dünyanın tamamında kullanılabilir bir duruma gelmiş oldu. '‘Gönderiler içerisinde gezinmenin yeni bir yolu ile tanış’' şeklindeki sloganla kullanıma sunulmuş olan bu özellik, aslına bakılırsa hikayeler menüsünden esinlenmekte. Gönderiler arasında gezinme amacıyla aşağıya kaydırmanın yerine, tıklamayla gezinti sistemini sunmuş olan Instagram platformu, kısa zaman sonra sunmuş olduğu bu özelliği kullanımdan kaldırma kararı aldı.

Kullanıcıların bazıları da öğle saatlerinde karşılaşmış olduğu bu ekrandan sonra Twitter'la birlikte değişik platformlar üstünden şikayetlerini açıkça dile getirdi. Duruma hiç bir şekilde kayıtsız kalmamış olan Instagram platformu , birkaç saatlik zamanın sonrasında bu özelliği kullanımdan kaldırmış oldu. Bu tepki furyasının esnasında büyük markaların bazıları da konuya dahil olmuş bulundu.

Aslına bakacak olursanız bu olay Instagram platformunun küçük çapa sahip bir test çalışmasından ibaret. Bu bahsi geçen özelliği sınırlı bir sayıda hesapta test etmeyi isteyen Instagram platformu, kaza ile dünyanın 4 bir tarafına yeni özelliği getirmiş gibi görünmekte. ''Bu olayın aslına bakılırsa küçük bir test olması gerekmekteydi. Kaza ile pek çok hesap içerisinde aktif oldu. Şu zamanlarda düzelmiş olması gerekli. Eğerki hala uygulama eski durumuna dönmediyse, uygulamayı tekrardan başlatın. Herkese iyi tatiller.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.