İnstagram ve Facebook'ta ücretli mavi tik dönemi başlıyor, 14,99 dolar veren mavi tikli hesaba sahip olabilecek!

Sosyal medyada bir devir sona eriyor, Meta yaptığı açıklamada İnstagram ve Facebook kullanıcılarının artık mavi tik almak için 14,99 dolar ödeme yaptıktan sonra mavi tik sahibi olabileceklerini duyurdu.

İnstagram ve Facebook'ta ücretli mavi tik dönemi başlıyor, 14,99 dolar veren mavi tikli hesaba sahip olabilecek!

Geçtiğimiz dönemde Twiter'de mavi tik almanın ücretli yapılması sonrasında Meta'dan yeni bir adım geldi, İnstagram ve Facebook kullanıcıları önümüzde ki dönemde hesaplarını doğrulatmak ve mavi tik sahibi olmak isterlerse ücret karşılığında hesaplarını onaylatabilecekler.

Yapılacak olan değişiklik sonrasında iki sosyal platform kullanıcılarıda ayda 14,99 Dolar vermeleri sonrasında onaylanmış ve mavi tiki alınmış hesaba sahip olabilecekler.

Yapılacak olan değişiklik hakkında konuşan Meta CEO'su Mark Zuckerberg, bu değişikliğin sosyal platformlarda güvenilirliği arttıracağı belirterek özgünlüğün en üst noktaya çıkmalarını sağlayacaklarını açıkladı.

Meta tarafından alınan karar sonrasında Twitter'de sadece bireysel hesaplar mavi tik ve doğrulamadan yararlanabilirken, bu karar henüz işletmeler için alınmış değil. 

İnstagram ve Facebook üzerinde alınan bu karar sonrasında uygulama ilk olarak Avustralya ve Yeni Zelanda'da başlatılacak.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.