Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'den deprem bölgesine ziyaret!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay'a yapacakları ziyarette çalışmaları yakından takip edecekler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'den deprem bölgesine ziyaret!

Merkezüssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma neden olan büyük depremlerin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken , çalışmaların tamamlandığı enkazlar kaldırılmaya başlandı.. 
Yaşanılan büyük felaketten hemen sonra yaraların sarılması için Türkiye seferber olurken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan felaketten etkilenen illeri tek tek ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan  bu kez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yola çıkıyor. Hatay'a gidecek olan Bahçeli ve Erdoğan, bölgedeki çalışmaları yakından inceleyecekler.
Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada  deprem bölgesine yapacağı ziyaretin sinyalini veren Bahçeli, "  "Zaman gelmiştir, şimdi vakit yollara düşme vaktidir. Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana ve Malatya'da milletimle tek yürek olacağım, tek ses olacağım, mahzun illerimizin ve mağdur vatandaşlarımızın hepsini birden, çalışmaların aksamasına fırsat vermeden sırayla ziyaret edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.
Cumhur İttifakı'nın iki lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli bugün deprem bölgesinde bulunacak.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.