iOS 13 işletim sisteminde büyük bir yenilik olacak

Apple şirketi, iPhone cihazlar üzerinde adeta kronik hale gelen bir sinir bozuculuk durumunu almış olan ses açma ve kısma ekranını artık kaldırma konusunda bir karar alıyor

iOS 13 işletim sisteminde büyük bir yenilik olacak


Apple şirketi, iPhone cihazlar üzerinde adeta kronik hale gelen bir sinir bozuculuk durumunu almış olan ses açma ve kısma ekranını artık kaldırma konusunda bir karar alıyor. Bilmekte olduğunuz gibi oyun oynama esnasında veyahut video izleme esnasında eliniz yanlışlıkla dahi ses butonlarına değer ise 3 - 4 saniye  boyunca ekrana aniden bir bir ses ibaresi oturmakta. Hal bu şekildeyken o 4 ila 5 saniye  aslında hiçbir şey göremez bir durumda olmaktasınız.

Bu tamamen anlamsız ve çirkin durumdaki dayatma, iOS 13 isimli işletim sistemi ile birlikte tamamen yok olmak üzre. Tipster merkezli gelmiş olan dedikoduya bakılır ise, gelecek olan karanlık modun yanı sıra pek çok hata düzeltmesi ile beraber bu kocaman HUD komple tarihe karışmış olacak. Bu durumun yerine tekrar ekranın üst bölümünde çok küçük bir ses açma v e kapatma ikonu görmüş olacaksınız.

Apple şirketinin geliştirici konferansı esnasında duyuracak olduğu ve aynı gün  içerisinde deneme sürecine gireceği açıklanan iOS 13 isimli işletim sistemi, hem pek çok hata düzeltmesini içeriyor olacak hem ise artık tamamen kabak tadı vermeye başlamış durumdaki ses ikonu problemine de çok büyük bir çözüm olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.