Otomobil takla atınca tekeri koptu

İstanbul ili içerisinde bir otomobil yol kenarında yer alan beton bariyere çarptı ve takla attı.

Otomobil takla atınca tekeri koptu


İstanbul ili içerisinde bir otomobil yol kenarında yer alan beton bariyere çarptı ve takla attı. Kaza esnasında ise otomobilin sağ ön  tarafta yer alan tekeri koparken, ters dönmüş olan otomobilin içinde yer alan 4 kişi de kendi olanaklarıyla dışarıya çıktı.

Kaza  ise Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde saatler 07:30 civarında meydana geldi. Erol Yöke'nin kullanmakta olduğu bir otomobil, Tarlabaşı Bulvarı üzerinden Taksim yönüne doğru seyir halindeyken, şoförünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucunda aniden kontrolden çıktı.  

Kamer Hatun Camii önünde yer alan beton bariyerlere çarpmış olan otomobil ise burada takla attı. Kaza esnasında otomobilin sağ tarafta yer alan ön tekeri tamamen koparken, ters dönmüş olan otomobilin içinde yer alan 4 kişi  ise kendi olanakları ile birlikte dışarıya çıkmayı başardı.

İhbarda bulunulmasının üzerine kazanın gerçekleştirilmiş olduğu yere ambulans ile birlikte polis ekipleri yönlendirildi. Polis ekiplerinin tarafından gerçekleştirilmiş olan alkol kontrolü esnasında otomobil şoförünün 0.70 promil bir alkollü tespit edildi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.