iOS için 12.3 sürümünün 5. betası paylaşıldı

Apple şirketi, işletim sistemlerinden iOS 12.3'e ait olan 5. betasını resmen paylaştı.

iOS için 12.3 sürümünün 5. betası paylaşıldı


Apple şirketi, işletim sistemlerinden iOS 12.3'e ait olan 5. betasını resmen paylaştı. Çalışmaların  çok ciddi bir seviyede devam etmekde olduğu iOS işletim sistemine özel paylaşılan bu yeni sürüm, güncelleştirme ile birlikte ulaşılabilir ve de Apple şirketinin geliştirici merkezi üzerinden de kolayca indirilebilir. 4. betanın paylaşılmasının üstünden daha sadece bir hafta geçmiş durumdaydı ki tam da Google şirketinin Geliştirici Konferansı ile çakışmakta olan bir tarihte 5. betanın paylaşılması bütün dikkatleri Apple şirketinin üstüne çekmiş oldu. 

Apple şirketi, güncellemeler hususunda yalnızca iOS işletim sistemi ile de yetinmedi. iOS 12.3 isimli sürümünün 5. betasıyla beraber, macOS 10.14.5 ile birlikte watchOS 5.2.1 ve de tvOS 12.3 sürümlerine ait 5. betasını da  kullanıma sunmuş oldu. 

Paylaşılmış olan beta sürümler içerisinde kullanıcıları  çok büyük yenilikler de beklememekte. Yalnızca beta sürümler içerisinde meydana gelen problemler giderilmiş ve ayrıca performans iyileştirmeleri gerçekleştirilmiş bir  vaziyette. Eğerki bir geliştirici hesabınız bulunmaktaysa, telefonunuzun ayarlar kısmından beta 5'i kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Fakat daha öncesinde bu şekilde bir girişiminiz olması ise iOS 12.3 işletim sisteminin beta 5 sürümünü indirebilmek amacıyla kaydolmanız gereklidir. Kayıt sayfasına ise Apple şirketinin resmi web sayfasından erişebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.