Huawei şirketi P Smart Z modelini resmen tanıttı

Komple çerçevesiz ve çentik bulunmayan akıllı telefon modelleri en sonunda büyük akıllı telefon üretici firmalarına da ulaşmış bir vaziyette.

Huawei şirketi P Smart Z modelini resmen tanıttı


Komple çerçevesiz ve çentik bulunmayan akıllı telefon modelleri en sonunda büyük akıllı telefon üretici firmalarına da ulaşmış bir vaziyette. Huawei şirketi, firmanın ilk komple çerçeve bulunmayan akıllı telefonlarından Huawei P Smart Z modelini resmi bir şekilde tanıtmış oldu. Ön taraftaki kamerası açılır  ve kapanır özel bir mekanizmaya yerleştirilmiş durumdaki Huawei P Smart Z modeli, firmanın ekran üzerinde çentik veyahut delik yer almayan ilk telefon modeli oldu.

Huawei şirketi, cihazın sadece ön kısmında değil arka kısmında da değişik bir tasarım anlayışını tercih etmiş. Bu sebepten dolay da Huawei P Smart Z modelinin arkasındaki paneli, aynı Google Pixel telefonlar üzerinde yer aldığı gibi mat ve de  parlak olmak üzre 2 değişik dokuya sahip durumda. Cihaz  çok uygun fiyata sahip olduğu için parmak izinin tarayıcısı da arka tarafta yer alıyor.

Kirin 710F  isimli işlemciyle karşımıza çıkan telefonda  4 GB'lik bir RAM ve 64 GB'lik bir depolama alanı bizi karşılıyor. 6,59 inçlik büyüklüğe sahip Full HD+ LCD ekrana da 16 MP'lik özelliğe sahip  ve 2MP'lik özelliğe sahip 2 arka kameranın yanı sıra 16 MP'lik bir ön kamera eşlik ediyor. Android 9.0 Pie adlı işletim sistemiyle kutusundan çıkan telefonun 4.000 mAh gücündeki bir bataryası bulunuyor.

Huawei şirketinin söz konusu bu cihazı 1 ila 2 ay içerisinde resmi bir şekilde satışa sunacak olduğu da düşünülmekte. Amazon İtalya’ya bakılır ise Huawei P Smart Z modelinin fiyatı sadece 280 euro tutarında olacak. Bu sebepten dolayı da Huawei P Smart Z modelinin tam ekrana sahip telefonların arasında  çok daha bütçe dostu bir fiyatla karşımıza çıkacağını söylesek yanlış olmaz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.