iOS için WhatsApp Business duyurusu yapıldı

Dünya üzerindeki en popüler hale gelen anlık mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp, işletmelere özel bir takım özel olanaklar sunmakta olduğu iş odağına sahip uygulamalarından WhatsApp Business’ı Android işletim sisteminin sonrasında  şimdi ise iOS platformu içerisine getirmekte.

iOS için WhatsApp Business duyurusu yapıldı


Dünya üzerindeki en popüler hale gelen anlık mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp, işletmelere özel bir takım özel olanaklar sunmakta olduğu iş odağına sahip uygulamalarından WhatsApp Business’ı Android işletim sisteminin sonrasında  şimdi ise iOS platformu içerisine getirmekte. WhatsApp Business  isimli uygulaması an itibariyle Apple şirketinin TestFlight beta programı esnasında kullanıcıların erişimine açık bir halde.

İşletmelerin müşterileriyle birlikte çok daha iyi bir  şekilde iletişim kurması amacıyla bir takım özel araçlara sahip durumdaki WhatsApp Business’a dilerseniz standart  haldeki WhatsApp uygulamasında yer alan mesajlarınızı taşıyabilmektesiniz. Fakat bu şekilde bir durumda mesaj geçmişiniz taşınma işlemi yapıldıktan sonra standart durumdaki WhatsApp uygulaması üzerinden çıkış gerçekleştirilecektir. Çünkü tek bir  tane telefon numarasıyla birlikte 2 tane WhatsApp profili oluşturamamaktasınız.

WhatsApp Business hesabınızı kurduktan sonra ilk önce işletmenizle alakalı kategorisini seçmektesiniz. Hemen sonrasında WhatsApp platformunun ayarlar menüsüne gidip işletme ayarlarına ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu  bahsi geçen ayarlar ise, standart durumdaki WhatsApp uygulaması içerisinde yer almayan ve sadece Business uygulamasının sağlamış bulunduğu bir takım avantajlar içermektedir.

WhatsApp Business profilinizin ismi ile birlikte kategorisini istemekte olduğunuz durumda daha sonrasında da değiştirebiliyorsunuz. Öte yandan WhatsApp Business uygulamasıyla beraber müsait olmadığınız zamanlarda  müşterilerinize yollanacak otomatik bir mesajı da belirleyebiliyorsunuz. Öte yandan WhatsApp Business'la birlikte çok hızlı yanıtlar oluşturabilmekte, bu yanıtların  tam olarak kime yollanacağını da ayrı olarak seçebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.