Cüneyt Arkın'ın eşi açıklama yaptı

Sosyal medya üzerinde yayılmış olan ''Cüneyt Arkın öldü'' şeklindeki iddialarla alakalı olarak Cüneyt Arkın'ın eşi olan Betül Arkın'dan özel bir açıklama yapıldı.

Cüneyt Arkın'ın eşi açıklama yaptı


Sosyal medya üzerinde yayılmış olan ''Cüneyt Arkın öldü'' şeklindeki iddialarla alakalı olarak Cüneyt Arkın'ın eşi olan Betül Arkın'dan özel bir açıklama yapıldı. Arkın açıklamasında; ''Kendisi 3 gün önce katılmış olduğu organizasyondaki gibi sağlıklı durumda.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde katılım gerçekleştirdiği bir etkinlikte görünmüş olan Cüneyt Arkın'ın öldüğü konusundaki iddialar sosyal medya üzerinde fazla konuşuldu. Cüneyt Arkın'ın eşi olan Betül Arkın iddialara artık son noktayı koymuş oldu.

Ünlü durumdaki sanatçının eşi olan Betül Arkın, sosyal medya üzerinde çıkmış olan haberlere üzülmekte olduğunun altını çizip; ''Kim, niçin bu şekilde bir şey yapmakta anlamak hiç bir şekilde olanaklı değil. Bizlerse çok fazla şaşırmakta ve üzülmekteyiz. Kendisi 3 gün öncesinde katılmış olduğu organizasyondaki gibi fazlasıyla sağlıklı. Kimse hiç bir şekilde bu yalanlara itibar etmemeli.'' ifadelerine yer verdi.

Cüneyt Arkın geçmiş olduğumuz günler içerisinde bir etkinlik esnasında görüntülenmişti. 1977 senesi içerisinde çekilmiş olan İstasyon isimli film içinde Gırgır Ali rolünde kullanmakta olduğu otomobili ve asayişi bozmakta bulunan mafya çeteleri ile komiser Tahsin rolü ile mücadelede bulunurken kullanmakta olduğu polis araçlarını ve 1960'lı senelerde kendisine ait durumdaki otomobilini görmüş olan Arkın çok büyük bir mutluluk yaşamıştı. İKOD ise, Arkın'a daha öncesinde film içerisinde polis karakterini canlandırdığı esnada kullanmakta olduğu otomobillerden bir tanesinin maketini de hediye etmişti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.