iPad mini 5 modelinin kılıfı görüldü

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde gündemimize bomba gibi düşmüş olan iPad Mini 5 modeli bu kezde kılıfıyla karşımızda.

iPad mini 5 modelinin kılıfı görüldü


Geçmiş olduğumuz günler içerisinde gündemimize bomba gibi düşmüş olan iPad Mini 5 modeli bu kezde kılıfıyla karşımızda. Uygun fiyata sahip olarak gelecek iPad Mini 5 modeli kılıfıyla beraber modelin tasarımının neye benzeyecek olduğu hususunda bir fikir sahibi olabilmekteyiz. 

Gelecek senenin ilk çeyreği içerisinde iPad Mini 5 modelinin tanıtılacak olması konusunda bir beklenti bulunurken modelle alakalı ilk bilgiler ise gün yüzüne çıkmaya başlamış oldu. Bu sene ilk kez düzenlenecek olduğu ifade edilen Spring Forward etkinliği kapsamında duyurusu yapılacak olan iPad Mini 5 modeli, yeni nesil tasarımla beraber en iyi Mini olması beklenmekte. Çerçevelerin en aza indirilecek olduğu bu modelde 9.7 inç büyüklüğüne sahip bir ekran yer alıyor olacak.

Uygun fiyat ile birlikte gelmesi beklenmekte olan modelin ortaya çıkmış kılıflarında da iPhone XR modeli içerisindeki tasarımı hatırlatan bir kamera boşluğunu görmekteyiz. Yeni nesil olarak gelecek iPad Pro modeli içerisinde kaldırılmış olan kulaklık giriş kısmı iPad Mini 5 modeli üzerinde üst kısımda yer almışken alt kısımda bulunan USB girişinin de Type-C  özelliğinde olması beklenmekte.

Face ID mi veyahut Touch ID mi kullanılacak olduğu bilinmemekte olan bu modelin A11 Bionic isimli işlemci kullanması konusunda da bir beklenti mevcut. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.