iPhone cihazlarındaki lighting kablo değişmeyecek

Apple şirketi, eylül ayındaki 2. haftası içerisinde gerçekleşmesi konusunda bir beklenti bulunan lansman etkinliğiyle beraber 2019 model iPhone cihazlarını gün yüzüne çıkartmış olacak.

iPhone cihazlarındaki lighting kablo değişmeyecek


Apple şirketi, eylül ayındaki 2. haftası içerisinde gerçekleşmesi konusunda bir beklenti bulunan lansman etkinliğiyle beraber 2019 model iPhone cihazlarını gün yüzüne çıkartmış olacak. Akıllı telefonla ilgili sektörü yakınan takip etmekte bulunan kişiler için fazlasıyla heyecanlı durumdaki bekleyiş devam ederken yeni iPhone cihazlarıyla alakalı bir şekilde ortaya çıkmış olan bu bilgiler, iPhone 11 cihazların USB-C girişine sahip olarak gelmeyeceği, Apple şirketinin Lightning şarj girişi ile yoluna devam edecek olduğunu da ortaya koymakta.

Bu söz konusu iddiaların sahibi ise, daha öncesinde de benzerlerini görmüş olduğumuz gibi akıllı telefon aksesuarını üreten firmalar. Bu söz konusu üreticiler, firmalardan bilgiler alıp gelecek süreçler içerisin de akıllı telefonlara özel olarak üretim yapacakları koruma kılıf tasarımlarını oluşturmuş oluyorlar. İngiltere'de merkezi bulunan bir tane  telefon aksesuarı satıcısı ise daha şimdiki dönem içerisinde 2019 model iPhone cihazlarıyla alakalı olarak koruma kılıflarını satışa çıkartmış oldu. Şatışa çıkartılmış olan ürünlerin şarj girişleri de Lightning şeklinde görülmekte. 

Ortaya çıkmış olan söz konusu bu bilgilere bakılır ise iPhone 11 cihazlarında bugüne kadar beklenmekte olan USB-C girişi bulunan şarjın yerine Apple şirketinin özel sistemini kullanmayı sürdüreceğini söylemekte olanaklı gözükmekte. Fakat tabiiki de bu söz konusu durumun kesinliği sadece Apple şirketinin yetkilileri tarafından gerçekleştirilecek bir açıklama ya da tanıtımlar esnasında kesinleşecektir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.