iPhone'ların indirimli pil değişimleri yakında bitecek

Eğer hatırlarsanız üzere Apple şirketi, 2018 senesi süresince indirimli bir şekilde iPhone pil değişimi programını resmi bir şekilde başlatmıştı.

iPhone'ların indirimli pil değişimleri yakında bitecek


Eğer hatırlarsanız üzere Apple şirketi, 2018 senesi süresince indirimli bir şekilde iPhone pil değişimi programını resmi bir şekilde başlatmıştı. iPhone 6 modelinden iPhone X modeline kadar çıkan modellerde indirimli batarya değişimi gerçekleştiren Apple şirketi, bahsi geçen bu kampanyayı da 2019 senesi itibariyle bitireceğinin duyurusunu yaptı.

İndirimli  olarak gerçekleştirilen iPhone pil değişimiyle alakalı programının, iPhone 6 modelinden iPhone X modeline kadar çıkan modelleri kapsamakta olduğunu hatırlatmakta yarar var. Kampanya kapsamında üst satırlarda sözü geçen modeller arasındaki cihazlardan batarya değişimi amacıyla şimdilik 199 Türk Lirası gibi bir ücret almakta olan Apple şirketi, yeni sene itibariyle bahsi geçen bu kampanyayı bitirecek.

Bu durumla alakalı olarak bazı açıklamalar yapmış olan Apple şirketi, gerçekleştirdiği açıklamayla beraber indirimli olarak iPhone pil değişimi kampanyasının 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edeceğini de ifade etti.

Bu belirtilen tarihe kadarki zaman içerisinde, iPhone 6 modeli ve  daha sonraki garanti kapsamı dışında kalmış olan modeller pil değişimi servislerinden indirimli bir şekilde faydalanabilecek. Gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Apple şirketi öte yandan, 199 Türk Lirası karşılığında sunulmuş olan pil servisinin her iPhone cihazı için sadece bir onarımla sınırlandırılmış olduğunu da özellikle belirtmekte.

Kampanyanın bitmesiyle birlikte, iPhone 6 modelinden iPhone 8 modeline kadar çıkan modellerde 319 Türk Lirası gibi bir ücret alınacak olduğuna vurgu yapan Apple şirketi, garanti kapsamının dışında kalmış olan iPhone X modellerinde de pil değişimi ücretinin 499 Türk Lirası tutarında olacağını resmi bir şekilde duyurdu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.