iPhone SE modelleri satışa çıktığı anda tükendi

Apple şirketinin indirim yaparak yeniden satışa çıkartmış olduğu iPhone SE modeli bir anda kapıldı.

iPhone SE modelleri satışa çıktığı anda tükendi


Apple şirketinin indirim yaparak yeniden satışa çıkartmış olduğu iPhone SE modeli bir anda kapıldı.

Apple şirketinin iPhone SE modelindeki telefonunu düşük fiyat avantajlarından yararlanmak amacıyla yeniden satışa sunmakta olduğunun haberini sizlerle paylaşmıştık. Firma, telefonları çevirim içi satış yaptığı mağazasına koyar koymaz deyim yerinde ise kapış kapış  bir şekilde gitti. 32 GB ile birlikte 128 GB’lık hafıza desteği bulunan versiyonlar  satışa çıkar çıkmaz çok kıza zaman içerisinde tükendi.

Apple şirketi, telefonun 32 GB’lık hafızası bulunan versiyonunu 349 dolar tutarından 249 dolar tutarına, 128 GB hafızası bulunan versiyonunu da 449 dolar tutarından 299 dolar tutarına kadar düşürmüştü. Her 2 tane cihaz içinde Silver ile birlikte Space Grey, Gold ve  de Rose Gold  renkleri olmak üzere 4 değişik renk seçeneği çıkartmıştı. Firmanın yeniden bu şekilde bir uygulamaya gidip gitmeyecek olduğu ise bilinmemekte.

Yeniden satışa çıkartılmış olan bu telefonlar, elde kalmış ve de kutusu hiç bir şekile açılmamış  olan cihazlardı. Yani, firma elinde kalmış olan ürünleri bu şekilde eritmeyi sağlarken, müşteriler ise ucuz durumdaki fiyatlardan yararlanmış oldu. Apple şirketi, daha öncesinde iPhone SE ile birlikte iPhone 6S Plus, iPhone 6S  ve de iPhone X cihazlarının satışlarını geçmiş olduğumuz Eylül ayı içerisinde durdurmuştu. Kasım ayına gelindiğindeyse iPhone X modellerinin üretimine yeniden başlanmıştı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.