Razr tekrardan karşımıza çıkmış olacak

2018 senesi, akıllı telefonların ekran ile birlikte gövde oranlarının çoğalması yönünden fazlasıyla önemli bir sene oldu.

Razr tekrardan karşımıza çıkmış olacak


2018 senesi, akıllı telefonların ekran ile birlikte gövde oranlarının çoğalması yönünden fazlasıyla önemli bir sene oldu. 2019 senesi de katlanabilir ve  de çerçevesiz özelliğe sahip akıllı telefonların trend durumuna gelmiş olduğu bir sene olabilecek gibi gözükmekte. Samsung şirketi ve Huawei şirketi gibi büyük firmaların katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonlar üstünde uzun bir zamandan beri çalışmakta olduğu zaten bilinmekte. Görünüşe bakılır ise Lenovo şirketi de Motorola markasının üstünden fazlasıyla iddialı bir tane katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefon geliştirmekte.

İlk defa 91Mobiles tarafından tespit edilmiş olan Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) onayına sahip 17 Aralık 2018 tarihinde alınan patent görsellerine bakılırsa Lenovo şirketi, Motorola'nın RAZR efsanesini katlanabilir özelliğe sahip bir akıllı telefon modeliyle birlikte tekrardan piyasaya sürmüş olacak. Orijinal  durumdaki Motorola RAZR modeliyle benzeyen bir tasarıma sahip olarak karşımıza çıkacak cihazın ön kısmında tek bir tane  katlanabilir  özelliğe sahip ekran yer alacak. Cihazın dış kısmında da katlı durumdaykende kullanımı olanaklı kılabilen ufak bir tane ekran yer alacak.

Wall Street Journal tarafından yapılan habere bakılırsa Motorola şirketinin ilk katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonu 1.500 dolar seviyesindeki bir fiyat etiketine sahip olarak görülecek. Motorola RAZR V3 modelinin tasarımcılarından bir tanesi olan Paul Pierce ise, katlanabilir ekrana sahip olan bir RAZ modelinin, Motorola şirketinin efsanevi modelini tekrardan piyasaya çıkartmak amacıyla çok harika bir fırsat olduğunu ifade etti. Cihazın ise Samsung ile birlikte Huawei şirketi gibi rakiplerine karşı  tam olarak nasıl bir performans sunacak olduğu da şu anda çok büyük bir merak konusu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.