iPhone XR 2 modelinde bu yeni özellikler olacak

Apple şirketinin Asya’da yer alan tedarik zinciri içerisinde sağlam kaynakları yer alan Japon teknoloji bloglarından Macotakara, firmanın iPhone XR 2 modeliyle alakalı planlarını da açık bir şekilde ortaya çıkartmaya başlamış oldu.

iPhone XR 2 modelinde bu yeni özellikler olacak


Apple şirketinin Asya’da yer alan tedarik zinciri içerisinde sağlam kaynakları yer alan Japon teknoloji bloglarından Macotakara, firmanın iPhone XR 2 modeliyle alakalı planlarını da açık bir şekilde ortaya çıkartmaya başlamış oldu. Macotakara’ya bakılır ise Apple şirketi, yeni nesilden iPhone XR modelinde kamera ile batarya noktasında kullanıcıları memnun edebilecek bir takım iyileştirmeler planlamakta.

Macotakara ayrıca, iPhone XI modeli ve iPhone XI Max modelleri içerisinde 3'lü kamera kurulumuna geçiş gerçekleştirecek olan Apple şirketinin 2. nesilden iPhone XR modeli de 2 arka kameraya yükseltecek olduğunu ileri sürmekte. Birde bu 2 arka kameranın hem tasarımı hem ise donanımı sayesinde iPhone Xs ailesi içerisinde yer alan kameraya fazlasıyla benzer  bir halde olacak.

Yeni nesilden iPhone XR modelinde mevcut modelde olduğu gibi devasa bir batarya bulunmayacak. Apple şirketi, harika bir şarj süresi sunmuyor olsa bile iPhone XR 2 modeliyle beraber USB Type-C girişinden Lightning’e 18W gücünde hızlı şarj desteği getirip kullanıcıların kısa zamanda cihazlarını şarj edebilmelerini de olanaklı kılacak. Yeni gelecek iOS sürümünün batarya optimizasyonu ise şarj zamanını çok ciddi bir biçimde etkilemiş olacaktır.

Apple şirketinin yeni nesilden iPhone XR modelini tanıtacak olmasına ise daha uzun bir zaman bulunmakta. Bu sebepten dolayı sızıntıların fazlada güvenli bir durumda olmayacağını söylesek yanlış olmaz. Macotakara isimli blog, Apple şirketinin iPhone 7 modeliyle beraber kulaklık girişini kaldıracak olduğunun açıklamasını yapan ilk teknoloji sitesi olarak öne çıkmıştı. Bu sebepten dolayı da kaynaklarının güvenilir  bir durumda olabileceğini söylesek yanlış olmaz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.