Xiaomi şirketinden gece görüş özellikli kamera

Çin asıllı teknoloji üreticilerinden Xiaomi şirketi, gece görüş özelliğine sahip yeni bir  tane araç kamerasının çalışmalarını bitirdi.

Xiaomi şirketinden gece görüş özellikli kamera


Çin asıllı teknoloji üreticilerinden Xiaomi şirketi, gece görüş özelliğine sahip yeni bir  tane araç kamerasının çalışmalarını bitirdi. Bir çok ülke içerisinde mecburi hale getirilmiş olan ve ülkemiz içerisinde de çalışmaları devam ettirilen araç kameraları, Xiaomi şirketinin üretmiş bulunduğu üstün özelliklere sahip kamerasıyla beraber adeta boyut atlamakta. Çözünürlüğün düşmüş olduğu gece saatlerine doğru adeta işlevsiz bir duruma gelmekte olan araç kameraları, Xiaomi şirketine ait olan miniONE Dashcam'de yer alan gece görüş özelliğiyle beraber 24 saat boyunca yüksek bir kalitede kayıt yapabilmekte. 

Çok düşük bir  ışık altında dahi görüntü gayet net bir şekilde ve plakalar da dahil olmak üzre tamamen ayrıntılı bir biçimde görüş sağlayabiliyor. Xiaomi miniONE Dashcam  isimli kamera bir dahili hafızaya sahip ve değişik bir hafıza kartına hiç bir şekilde  ihtiyaç duymamakta. Kullanılmış olan kodekleme sistemiyle beraber video sıkıştırmasının işlemleri çok daha iyi bir şekilde yapılmakta ve bunun sayesinde kameranın hafızası  çok daha verimli bir şekilde kullanılabilmekte. 

Xiaomi miniONE Dashcam'in isimli ürünün 2 değişik seçeneği bulunmakta. Bunlar  ise 16 GB'lik ile birlikte 32 GB'lik 2 değişik sürüm. Kullanıcılar 16 GB'lik özelliğe sahip seçeneğe 44 dolar (yaklaşık  olarak 260 Türk Lirası tutarında), 32 GB'lik diğer bir seçeneğine de 54 dolar (yaklaşık olarak  320 Türk Lirası tutarında) ödeyerek sahip olabilmekteler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.