iPhone XR modeline Samsung şirketinden bir rakip geliyor

Samsung şirketinin Galaxy S10 serisini kullanıcılarla buluşturmasına sadece 3 aydan daha kısa bir zaman kaldı.

iPhone XR modeline Samsung şirketinden bir rakip geliyor


Samsung şirketinin Galaxy S10 serisini kullanıcılarla buluşturmasına sadece 3 aydan daha kısa bir zaman kaldı. Ekrana gömülü durumda bulunan kamera, ekran üzerinden parmak izi okuyucusu benzerindeki üst seviyede özelliklerle donatılacağı açıklanan Galaxy S10 modeliyle beraber kullanıcılara sunulacağı açıklanan telefonlardan bir tanesi de, Galaxy S10 Lite  modeli olacak.

İsminden de kolay bir şekilde tahmin edebileceğiniz gibi seri içerisindeki uygun fiyata sahip model olarak gelen Galaxy S10 Lite modeli, Apple şirketinin uygun fiyata sahip iPhone XR  isimli modelini hedef almış olacak. Apple şirketinin iPhone XR modeliyle kullanıcılara sunmuş olduğu renk çeşitliliğini da göz ardı etmemiş olan Samsung şirketi, S10 Lite modeliyle aynı biçimde birden çok renk sunmuş olacak.

Paylaşılmış olan raporlar içerisinde, Galaxy S10 modeliyle 6 renk seçeneği ( siyah ile birlikte mavi, beyaz,  yeşil, sarı ve de kırmızı ) sunulacak olduğu ifade edilmişti. Fakat, beklenin tam tersine bu renklerin hepsini yalnızca Galaxy S10 Lite modelinin kullanıcılarına sunmuş olacak. Galaxy S10 modeli  ve Galaxy S10+ modelini tercih etmekte olanlara siyah ile birlikte beyaz, mavi ve de yeşil olmak üzere 4 farklı renk seçeneği sunulmuş olacak. Galaxy S10 Ceramic isimli modelininde siyah ile beyaz olmak üzere 2 farklı renkle gelecek olması beklenmekte.

Günümüz yaşam koşullarında standartlaşmaya başlayan kavisli ekranın tam tersine düz bir ekrana sahip olarak gelmesi beklenilmekte olan akıllı telefon, arka kısmında 2 tane kameraya sahip olarak gelecek. Tabii ki, öteki modellere kıyasla çok daha düşük RAM ve  de pille gelmiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.