iPhone XS ile Redmi K20 modeli aynı NFC'yi kullanıyor olacak

Redmi şirketinin Genel Müdürü görevinde bulunan Lu Weibing, Weibo üstünden yapmış olduğu açıklama içerisinde, Redmi K20 serisi üzerinde NFC fonksiyonunun yer alacağını resmen açıkladı.

iPhone XS ile Redmi K20 modeli aynı NFC'yi kullanıyor olacak


Redmi şirketinin Genel Müdürü görevinde bulunan Lu Weibing, Weibo üstünden yapmış olduğu açıklama içerisinde, Redmi K20 serisi üzerinde NFC fonksiyonunun yer alacağını resmen açıkladı. Weibing ayrıca, K20 modeli içerisinde kullanılacak olan NFC çiplerinin iPhone XS modelinde kullanılmakta olanla aynı olacağını ifade ederken, bu söz konusu çipin işlem hızının daha önceki jenerasyona bakıldığında %30  oranında daha çık olduğunu da  resmen açıkladı.

Xiaomi şirketi, Çin içerisinde NFC uygulamaları hususunda öncü  bir konumda yer alıyor. Xiaomi şirketi NFC uygulamaları 200 tane şehir otobüsünün kartını, şifresiz  bir şekilde erişim kartlarının simülasyonunu, NFC kapı kilitlerini ve daha pek çok özelliği de desteklemekte. Bunlara ilave bir şekilde 3. partiden otobüs kartları, kampüslerin kartları uygulamaları ile de uyumlu bir biçimde çalışabilmekte.


Redmi K20 isimli serinin 2 tane akıllı telefonu yer alıyor. Bunlar arasından bir tanesi K20 Pro modeli, Qualcomm şirketinin Snapdragon 855  ismine sahip popüler yonga setiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Çıkmış olan haberlere bakılır ise Redmi K20 modeli de Qualcomm  şirketinin Snapdragon 730 isimli yonga setiyle güçlendirilmiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.