İşletim sistemlerinin diğerlerinden daha hızlı olduğu açıklamasını yaptılar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Çin asıllı teknoloji devlerinden Huawei şirketine yapmış olduğu yaptırımlardan  hemen sonra, Huawei şirketinin kendisine ait işletim sistemlerinden HongMengOS konusunda pek çok gelişme duymaya başlamıştık.

İşletim sistemlerinin diğerlerinden daha hızlı olduğu açıklamasını yaptılar


Amerika Birleşik Devletleri'nin Çin asıllı teknoloji devlerinden Huawei şirketine yapmış olduğu yaptırımlardan  hemen sonra, Huawei şirketinin kendisine ait işletim sistemlerinden HongMengOS konusunda pek çok gelişme duymaya başlamıştık. Son haftalar içerisinde Amerika Birleşik Devletleri ile Çin arasında azda olsa yumuşamaya doğru giden bu ticari savaş konusunda Huawei şirketiyle Amerika Birleşik Devletleri asıllı firmaların iş yapması konusunda sıkıntı bulunmadığını ifade eden Trump’a, Huawei şirketinin CEO’sundan yanıt hiç bir şekilde gecikmedi. 

Google şirketi, Donald Trump tarafından Huawei şirketiyle alakalı yapmış olduğu açıklamalardan hemen sonra Android işletim sistemi desteğini sürdürecekti fakat Ren Zhengfa, kendilerine ait işletim sistemlerini geliştirme konusunda hiç bir şekilde vazgeçmedikleri açıklamasını yaptı ve fazlasıyla büyük iddialar ortaya attı. Kendilerine ait işletim sistemlerinin Android işletim sisteminden daha hızlı bir sistem olacağını ifade eden Ren, aynı zaman içerisinde MacOS işletim sisteminden de hızlı olacaklarını ifade etti. Söz konusu açıklamalar, HongMengOS işletim sisteminin bilgisayarlarda da karşımıza çıkabileceği anlamına gelmekte olabilir. 

HongMengOS işletim sisteminin çok hızlı olduğu konusunda duyumları zaten almaya başlamıştık ve pek çok değişik cihaza gelecek olduğu konusunda bilgimiz vardı fakat ciddi bir şekilde bilmeyi istediğimiz en önemli şey ise söz konusu işletim sisteminin  tam olarak ne zaman kullanılabilir  bir durumda olacağı. Yeni  karşımıza çıkacak işletim sisteminin Huawei Geliştirici Konferansı esnasında bu konuyla alakalı olarak bir duyuru gerçekleştirmeleri konusunda beklentimiz var. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.