İsmi ona benzediği için satışlarını katladı

Apex Legends isimli yapımın battle royale oyun türü içerisinde yapmış olduğu devrimsel bir yenilik bulunmuyor belki ancak daha 2. haftası içerisinde 30 milyon tane oyuncu barajını da geçip aslında ne kadar sağlam bir iş yapmış olduklarını açık bir şekilde ispatladılar.

İsmi ona benzediği için satışlarını katladı


Apex Legends isimli yapımın battle royale oyun türü içerisinde yapmış olduğu devrimsel bir yenilik bulunmuyor belki ancak daha 2. haftası içerisinde 30 milyon tane oyuncu barajını da geçip aslında ne kadar sağlam bir iş yapmış olduklarını açık bir şekilde ispatladılar. Bugünlerde  ise Apex Legends isimli yapım, kendisi ile hiçbir ilgisi bile bulunmayan bir oyunun satışlarının ani bir şekilde patlamasına sebep oldu.

Steam üzerinde yer alan ve de sanal gerçeklik amacıyla özel bir şekilde tasarlanmış olan Apex Construct'a ait satışlar adeta uçmaya başladı. Son 2 hafta içerisinde, toplamdaki satışlarını %4000 seviyesinde arttırmış olan oyunun yapımcısı Fast Travel Games şirketi, genel olarak isim benzerliğinden dolayı oyunun yanlışlıkla alınmış olduğunu ve oyunculardan bazılarının iade süreci başlatmış olduğunu, buna rağmen ceplerinin çok fazla dolmuş olduğunu da açıkça itiraf etti.

Oyunun  mevcut notları fazlası ile vasat seyretmiş olmasına ve 50 Türk Lirası tutarında bir fiyatı bulunmasına karşın çıkış tarihi inanılması zor bir tesadüf ile Apex Legends isimli yapımdan sadece 15 gün önceki bir tarihe denk gelmiş oldu. Durum bu şekildeyken oyunun adı, kalitesinin önüne geçmiş oldu. Sizde eğer Apex Construct isimli bu yapıma göz atmayı isterseniz Steam üzerinden 50 Türk Lirası tutarındaki bir fiyatla satın alabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.