Kızının çalışmakta olduğu hastanede yaşamını yitirdi

Sakarya ilinin Erenler ilçesi içerisinde, yolun karşı tarafına geçmeyi isterken, otomobilin altında kalarak, ağır bir şekilde yaralanmış olan Nadire Korucuoğlu (70), kaldırılmış olduğu hastane içerisinde yaşamını kaybetti.

Kızının çalışmakta olduğu hastanede yaşamını yitirdi


Sakarya ilinin Erenler ilçesi içerisinde, yolun karşı tarafına geçmeyi isterken, otomobilin altında kalarak, ağır bir şekilde yaralanmış olan Nadire Korucuoğlu (70), kaldırılmış olduğu hastane içerisinde yaşamını kaybetti. Nadire Korucuoğlu'nun götürülmüş olduğu hastanede hemşire şeklinde çalışmakta olan kızı Dilek Korucuoğlu, kaza geçirmiş olan yaralının annesi olduğunu öğrendikten sonra bir şok yaşarken, ölümünün sonrasında ise uzun bir zaman boyunca da gözyaşı döktü.

Kaza ise, öğle saatlerine doğru, Erenler D- 100 yolunun Pekşenler mevkisi üzerinde gerçekleşti. Şoförünün adı öğrenilememiş olan 34 SL 2209 plakasına sahip bir otomobil, yolun karşı tarafına geçmeyi isteyen Nadire Korucuoğlu'na çarptı. Korucuoğlu ise, çarpmanın etkisi ile birlikte yola savrularak, ağır  bir şekilde yaralandı. Kazayı görmüş olanlar, 112 Acil Servis'e ihbarda bulundu. İhbar ile birlikte olayın yaşanmış olduğu yere gelmiş olan sağlık ekipleri, ilk müdahale gerçekleştirdiği Korucuoğlu'nu ambulans ile birlikte Sakarya Üniversitesi Eğitim ve de Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Korucuoğlu ise, doktorların bütün müdahalelerine karşın kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.

Nadire Korucuoğlu'nun kaldırılmış olduğu hastane içerisinde  hemşire olarak çalışmakta olan kızı Dilek Korucuoğlu ise, kaza sonrasında yaralı olarak getirilmiş olan kişinin annesi olduğunu öğrendikten sonra büyük bir şok yaşadı. Annesinin ölümü ile birlikte çok büyük  bir üzüntü yaşamış olan Dilek Korucuoğlu ise, uzun bir zaman boyunca gözyaşlarını döktü.  Kaza ile alakalı olarak bir soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.