Jelatini açılmamış durumdaki Super Mario Bros oyununu 100.000 dolara sattılar

Koleksiyonla ilgili ürünler söz konusu olduğu zaman en önemli durumdaki unsur, ürünün kozmetik bir şekilde ilk gün olduğu gibi durabilmesi olmakta.

Jelatini açılmamış durumdaki Super Mario Bros oyununu 100.000 dolara sattılar


Koleksiyonla ilgili ürünler söz konusu olduğu zaman en önemli durumdaki unsur, ürünün kozmetik bir şekilde ilk gün olduğu gibi durabilmesi olmakta. Eğerki elinizde Super Mario Bros benzerinde bir  tane NES efsanesi var ise ve bunun halen jelatini bile açılmamış durumdaysa, değerini de varın siz bir hesaplayın.

Tam tamına 100.150 dolar tutarından alıcı bulmuş olan oyuna yönelik bir açık artırma, geçmiş olduğumuz senelerde bir defa daha yapılmıştı. Aynı durumdaki oyunun 2017 senesinde, daha önceki sahibinin tarafından 30.000 dolar tutarından satın alınmış olduğunu söylersek çok fazla şaşırır mısınız bunu bilememekteyiz. Ürün ise tam tamına 1.5 yıl içinde değerini tam %300 seviyesinde artırmayı başarmış oldu.

Ürünün satış işlemini gerçekleştirmiş olan Deniz Khan (Deniz Kaan?!) 6 haneli bir bir tutara ulaşmaz ise ürünü satmayacak olduğunu baştan belirtmiş olduğunu ve bu nedenden dolayı alıcının minimum teklif olarak öne çıkan 100.000 dolar tutarını geçecek biçimde teklif vermiş olduğunu ifade etti.

 Super Mario Bros. isimli yapımın orijinal  durumdaki kopyası şu anda piyasa içerisinde pek çok koleksiyonerin elinde yer almakta. Fakat jelatini hiç  bir şekilde açılmamış yalnızca 1 tane kopya olduğu belirtilmekte. Kötü yanından bakacak olursak o jelatin belki de hiçbir zaman açılmamış olacak ve paketin içerisinde yer alan Super Mario Bros. oyunu hiçbir zaman oynanamamış olarak kalacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.