Katlanabilir telefonun bataryası daha da ufak olacak

Senelerden beri konuşulmakta olan Samsung şirketinin katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonu nihayet tanıtılacak.

Katlanabilir telefonun bataryası daha da ufak olacak


Senelerden beri konuşulmakta olan Samsung şirketinin katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonu nihayet tanıtılacak. CES 2019 Tüketici Elektroniğinin Fuarı kapsamında Samsung şirketinin sınırlı bir sayıda özel katılımcıya göstermiş olduğu bu katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonu fazlasıyla iyi yorumlar almayı başarırken, katlanması sırasında bir takım hatalar yer aldığı ve Güney Kore asıllı teknoloji devinin bu problemleri en yakın zaman içerisinde düzeltecek olduğunu ifade ettiği bilinmekteydi.

Geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde Samsung şirketinin yeni  gelecek katlanabilir akıllı telefonunun her bir kanadı üzerinde 3.100'er mAh gücünde bataryalar bulunmak üzere toplam olarak 6.200 mAh gücündeki bir batarya kapasitesine sahip olarak geleceği ortaya çıkmıştı. Bugün ise ortaya çıkmış olan söylentilere bakılırsa bu cihazın daha da az kapasiteye sahip 2 tane bataryaya üzerinde yer vereceği belirtilmekte. Bu bahsi geçen bataryaların kapasitesinin her bir tanesi için 2.200 mAh gücünde bulunduğu olduğu ve toplam olarak 4.400 mAh gücündeki batarya kapasitesinin cihaza eşlik edecek olduğu söylenmekte.

Samsung şirketinin sene damgasını vuracak  olan inovatif  özellikteki akıllı telefonu çok büyük bir ihtimalle ile Galaxy F modeli, 12 GB'lık devasa bir RAM'in yanı sıra 512 GB'lık veyahut 1TB'lık bir depolama seçeneklerine de üzerinde yer verecek. İlgileri fazlasıyla üstüne çekmiş olan katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonun, Samsung şirketinin 20 Şubat tarihinde gerçekleştirecek olduğu Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılması beklenmekte. Cihazın piyasaya çıkartılmasının da 2019 senesinin 2. yarısına kalacak olduğu tahmin edilmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.