Kesilmemiş bir tane oynanış videosu paylaştılar

EA şirketi ile birlikte Respawn Entertainment şirketi, Star Wars Jedi: Fallen Order isimli oyunla alakalı olarak 30 dakikaya yaklaşan bir tane oynanış videosu paylaşmış oldu.

Kesilmemiş bir tane oynanış videosu paylaştılar


EA şirketi ile birlikte Respawn Entertainment şirketi, Star Wars Jedi: Fallen Order isimli oyunla alakalı olarak 30 dakikaya yaklaşan bir tane oynanış videosu paylaşmış oldu. E3 kapsamında paylaşılmış kısa videonun kesilmemiş bir durumu olduğu tahmin edilen bu videoyla birlikte oyunu da en iyi biçimde değerlendirebilmekteyiz. E3'te yer alan Uncharted benzerindeki videonun tam tersine bu video içerisinde açık dünyayı  çok daha yakın bir şekilde gözlemleyebilmekteyiz.

Paylaşılmış olan söz konusu bu video, E3 esnasında paylaşılmış olan videoyla aynı yerde bitmekteyken başlangıç  kısmı da bize daha fazla şey anlatmış durumda. Normal olarak kapalı kapılar arkasında basın mensuplarına gösterilmiş olan görüntüler ilk önce halka  hiç bir şekilde açılmamıştı. Fakat EA şirketi ile birlikte Respawn şirketi daha sonra bu videonun herkese gösterilmesi konusunda bir karar aldı.

Respawn şirketinin niçin söz konusu bu videoyu kamuoyuna sunmuş olduğuna şöyle bir değinecek olursak, bu konuya yönelik firmanın yapmış olduğu açıklama; ''Oyuncuların ilk video içerisinde oyunumuzu tam olarak anlayamadıklarını düşündük zira çok ufak bir bölümünü göstermiştik. Şimdi de oyunumuzu bekleyen oyuncular, oyun içi görüntüler ile birlikte bu oyuna yönelik olarak çok daha kesin bir fikre sahip durumda olabilir'' ifadeleri ile oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.